[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
45 隊
放晒超*同力邪 好似幾好? 佢地自己link 到又有技出。
定純超好用啲?

睇你純超有乜人,不過你咁樣會搞到兩隻45無乜力水

如果隊45係
45 gt三悟 ssj3達 xxx 超* 力邪

反正都唔係靠gt 杜同最後個個位做輸出?

咁樣就得,因為你有35,你超*同力邪無超西link,拍到45會搞到佢無力
45 隊
放晒超*同力邪 好似幾好? 佢地自己link 到又有技出。
定純超好用啲?

睇你純超有乜人,不過你咁樣會搞到兩隻45無乜力水

如果隊45係
45 gt三悟 ssj3達 xxx 超* 力邪

反正都唔係靠gt 杜同最後個個位做輸出?

咁樣就得,因為你有35,你超*同力邪無超西link,拍到45會搞到佢無力

左右超西link都食到,定還是只係食到一邊?

上次聽張錦程巴打講再刷過會好d
想問咁樣開局ok ma?🙇🏻🙇🏻🙇🏻
集氣
集氣

抽?

痴線
2個十連 0 ssr
集氣

抽?

痴線
2個十連 0 ssr

肯定你抽緊上pool
集氣

抽?

痴線
2個十連 0 ssr

肯定你抽緊上pool

好撚on9
集氣

抽?

痴線
2個十連 0 ssr

肯定你抽緊上pool

好撚on9

我都諗緊方法破地獄 主帳 放置號都係抽唔到ssr
下pool正常好多
集氣

抽?

痴線
2個十連 0 ssr

肯定你抽緊上pool

好撚on9

下pool正常好多

我都係想中 頭3隻 其中一隻姐
集氣

抽?

痴線
2個十連 0 ssr

肯定你抽緊上pool

好撚on9

下pool正常好多

我都係想中 頭3隻 其中一隻姐

下次十連就中,加油
試左幾鋪終於過埋super3
冇落六星龍落左小舞
都幾高氣絕率
岩岩整好打邪波GE片 NXXX仲UP緊 UP好會再PO出黎 死左一次 希望大家唔好369得咁緊要
https://youtu.be/inIKeqUfbtM

點算

SD EMAIL 或者等禮拜一打去HOTLINE
新玩中左SSR 合體Blue 好撚開心

點算

SD EMAIL 或者等禮拜一打去HOTLINE

Email address 同 hotline number係咩
有冇巴打奶過嘢相同情況

EMAIL https://support.apple.com/zh-hk/itunes
HOTLINE 21120099 OFFICE HOUR打先有人聽
NXXX超激片都做好了 希望各位巴打會睇下啦
https://youtu.be/47nwLGAiQoA
我夜晚都sd 左 未回

無得sl item真係無得慳
呢幾場super3 關鍵在於crit到天使35

用呢個陣玩左我四次
有兩次古拉死
因為我囉完一次石無打過古拉
有兩次天35 倒數count down錯

又囉返30石 等老界

無得sl item真係無得慳
呢幾場super3 關鍵在於crit到天使35

用呢個陣玩左我四次
有兩次古拉死
因為我囉完一次石無打過古拉
有兩次天35 倒數count down錯

又囉返30石 等老界

用咩隊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞