[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
爆石刷超激時間
唔夠老界俾隻45 DOK左先算
爆石刷超激時間

要打27場速超3 56場035 5場品 我想死
爆石刷超激時間

仲有十場大杜
爆石刷超激時間

乜都有啦你
我七突超藍喇屌你
爆石刷超激時間

乜都有啦你
我七突超藍喇屌你

我無極人呀
爆石刷超激時間

乜都有啦你
我七突超藍喇屌你

咁啱啊巴打
清晒小號d石....諗住抽隻前菜
點知抽到45同知杜突一
要儲每日5石黎拉一次老界pool俾nxxx

但好可惜,主號最後都係抽唔到45,反而副號突1...

但有 nxxx 已經好好

想問巴打們 新手 呢2個帳應該繼續玩邊個 唔該
突然多左天35
唔通全部都係抽唔到NXXX既苦主
KO大杜
聽日到前菜45
點知抽到45同知杜突一

係呀,德巴
所以已經知足,德巴搞好apple個acc未?
祝你第一個10連就中nxxx
[quote]
有無巴打可以比個方向我組隊,玩左幾日唔知咩方向練[quote]
巴打你係咪都係用qooapp裝龍珠
我想試下電腦玩
早幾日試極都話咩管理權限入唔到game
抽左 450石

2隻45 1隻知杜 1隻知前菜 1隻blue

我中晒4隻柱
俾APPLE鎖左有餘額但買唔到石點算

一係sd email 一係打hotline
點知抽到45同知杜突一

係呀,德巴

攪唔到呀
佢話 日本app store 要 日本付款方式先得
用and 機仲方便
俾APPLE鎖左有餘額但買唔到石點算

一係sd email 一係打hotline

EMAIL SD去邊? 我APPLE ID係日本地區 求救

都係apple support個到sd 架咋 你google會搵到 不過email要72hr內覆 hotline就直接打去hk apple同佢講 再轉線去國際線
點知抽到45同知杜突一

係呀,德巴

攪唔到呀
用and 機仲方便

An機貴好多
點知抽到45同知杜突一

係呀,德巴

攪唔到呀
用and 機仲方便

An機貴好多

我An機尋日第一次課收美金,唔知會唔會平d

想問巴打們 新手 呢2個帳應該繼續玩邊個 唔該

有無人幫下我
點知抽到45同知杜突一

係呀,德巴

攪唔到呀
用and 機仲方便

An機貴好多

我An機尋日第一次課收美金,唔知會唔會平d

平身已經貴過ios 仲要信用卡個rate 成日收7.9x
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞