[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(26) 第二次XXX之亂!!

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
出櫃課左10000yen

利申未抽未買石

抽完淨係追到最想要既天35

仲諗住起碼抽到一兩隻重覆可以突
太天真

而家諗緊藍石換咩
換品夾天35
定飯布夾nxxx同細布
定ooo可以四突?

支持彩星
不過都係揀未持有既啦

有細布就要埋bobo la
刷10技慳好多老界
我想問可唔可以將隻速波升到4技,先再俾力波食?咁係咪會直接升4技?
岩岩睇完春嬌回家,繼續同邪波神眼交流

即係咁樣樣

Hi 炭巴

係咁

「!!!」
我想問可唔可以將隻速波升到4技,先再俾力波食?咁係咪會直接升4技?

唔得,相同既卡lv先可以繼乘
冇力隊打唔倒體lr悟空

有咩計可以先十技隻lr悟空?

刷超本氣
砌新知隊大家會recommend nxxx+知杜+悟爸+lr魔童+邪波再加邊隻 糾結咗好耐

課勁多錢都唔中,用免費石叫個朋友幫我抽抽中左,都開心嘅

點解我琴日叫個fd幫我抽一隻ssr都冇

因為你叫個frd抽之前無先伏1千石

Hi 推婆

喂生抽 戰蹟如何

點解我琴日叫個fd幫我抽一隻ssr都冇

因為你叫個frd抽之前無先伏1千石

一千石
我暫時都係抽左80連,差blue同nxxx
終於dok到隻nxxx!之後到前菜啦
終於dok到隻nxxx!之後到前菜啦

咩隊快d?

我用超隊打呀,最後booo瘋狂反擊!
有三隻技藍達
一隻力藍達
一隻速藍達
一隻體藍達

打算餵晒比知藍達食(可能留體藍達)
是否太奢侈
有三隻技藍達
一隻力藍達
一隻速藍達
一隻體藍達

是否太奢侈

我九隻神達(力體技速)都係咁扔俾知食
留左隻已dk速屬咋
有三隻技藍達
一隻力藍達
一隻速藍達
一隻體藍達

是否太奢侈

我九隻神達(力體技速)都係咁扔俾知食
留左隻已dk速屬咋

唔留黎大亂鬥用?

大亂鬥再算 為隻nxxx 咪要10技隻前菜
反正堆神達都係倉管
有咩方法可以升lv升得快啲隊波唔夠cost
有咩方法可以升lv升得快啲隊波唔夠cost

狂刷主線super
以前就刷21-1
而家開左新關,可能有更好選擇
我自己就打24-3
地圖夠細
又唔出蜜蜂包
想要隻黎用下姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞