有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
想知美國買, 香港保, 有問題係咪直接上去就可以?
求救啊巴打
我上美國bose官網買去集運地址
點知去到比錢果頁,錢就扣左我credit card, 但出到黎話sorry we cannot place the order.
點算啊
打緊去卡公司,但bose果面點傾,佢得美國電話
奉勸大家都係喺香港買算香港人用美國bose個customer service 超麻煩
得電話同sms, 冇email 同whatsapp (但見其他國家有)
payment 出左事連order number 都冇,搵cs幫都煩
有排等
咪係, 幾時先有, 好似有好幾個地方有得賣, 香港完全無消息
巴打係咪用ship and buy 集運地址做delivery and billing address?
bose 唔比我買,但我張卡冇問題
向銀行check左冇扣錢,所以我試多次都係買唔到
唔知係咪集運地址問題
visa啊,但張卡可以授權過數應該張卡係冇問題
點睇都係bose 美國官網嘅問題,但唔知邊個位出事
香港有冇消息幾時會有?想12月之前買到
積極考慮緊水貨
急用就水貨啦,我等下先
有冇人同我一樣都係上美國官網去到比錢果步交易失敗?
Amazon都有
想睇樓上買左嗰位巴打review
我等行貨
本身兩個bose speaker 都試過叉唔到電
Lm 等待中
究竟香港幾時先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞