有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
我老婆唔可以有聲
我仲煩緊鼻鼾點攪
佢絕對好過3M 個隻既
試下長播,或者六個鐘
我都係咁諗 可能開細聲d
佢用緊headphone果D了
有啲聲震下耳膜同耳鼓個壓迫感可能減少
我估
播成晚好訓d
試左兩晚 真係要播成晚先work 不過我較1/3聲
叫做隱隱約約聽到 d 白噪音
成晚都無俾屋企人或者出面嘈醒
終於有覺好訓

唯獨今朝唔知點解搵唔到貪睡個制
想訓多10分鐘都唔得 停唔到個鬧鐘
我上網睇到原來一開波要叉夠6個鐘先
我完全唔知

同埋我發現個apps show嗰個電量怪怪地
尤其是phone-free mode之後connect返次次都係100%
明明都播到一段時間

可能係我問題

你有冇reset過個case?
B&O呢
個電量係少啲,應該冇問題
用咗幾日,最細size 有小小un耳 希望用用下會習慣
個人本身難入睡,暫時對入睡冇乜幫助
但的確冇咁易醒 另外冥想時用都唔錯
多謝各位巴絲打推介 小妹終於可以一覺訓天光
感謝各位嘅再造之恩
用左2星期 主要用naturescapes d railway 呀
船呀 好得!隔離嗰個d鼻鼾 樓上d腳步聲 都消失了
想問下你隔離果個鼻鼾聲大唔大架? 我都有d心郁郁,但主要係想隔鼻鼾聲
如果隔離果個鼻鼾聲係極大既話 我試過開到70%音量都隔唔晒
但都有效果 會訓得好左
70%音量開成晚其實會唔會對耳仔唔係咁好?雖然係white noice果d
70%好似岩岩係佢條警戒線 應該冇事既
佢係好一時時 都算大聲 但還好
係試過1 2 次突然chur 得爆大聲左1下
我就隱約聽到 不過就無以前咁會醒晒要再碌先訓到
而係聽住d white noise 好快就已經訓番著
我都係開住50% ja ... 70% 我覺得有d 太嘈唔係好訓得著
成日訓到跌左一邊出黎
我都係, 有時同隻狗一齊訓, 第二朝比佢含住粒野
所以而家叫佢返出去訓
你哋用緊邊隻白噪音,好似隻隻都唔太啱
Portal,音量一半

有啲噪音好似聽到佢重播咁
想問下有無人係經常訓訓下自己醒又或者係好醒訓/淺睡 而試左係好有用?
自己本身好易醒, 但應該未必關噪音嘈醒事, 而以前試過聽住white noise訓, 但就連入睡都覺得比d聲影響到, 所以就無聽到
而宜家sleepbuds就正正係播white noise, 好想試下有無幫助, 但又驚同之前一樣, 聽完仲更加入睡唔到
我係覺得啲噪音密得滯,冇其他app聽開咁輕柔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞