有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
有冇巴打用咗九個月後個別一隻耳機會易冇電
例如我右邊開八個鐘就冇電(音量四成)
左邊仲有33%
又壞咗
之後應該唔會再買
我果個就仲未壞嘅,不過出新都唔會再買

如果壞咗用番耳塞算,橫掂都用咗差唔多10年
代理全新換咗返嚟有冇人要
唔播noise係咪無咩用?
我果隻宜家充唔到電,過左保養bose 話要比1400蚊換過隻新,真係笑死人
2021年2月買
2022年6月左邊已經冇聲出

水貨購自Amazon,有冇巴打有經驗知bose hk維唔維修/ 定有冇得單邊買?
想買先見到你地咁多人話壞....

有無人用左成年都無壞到?
我用sound spot 個隻冇咁易壞
用左3年幾至少 最後因為甩左個細聲掣先換qc
換左QC個隻用左4個月就壞左
之後上門收左1次等左5日比返1個新既我
結果1次都未連到 左耳冇燈 右耳冇聲
今日3點wts搵客服 到收工都冇人覆我
問咗過咗一年後就只能+$1300 trade in
想知唔見左一隻有無得買返
神秘消失左
買sleepbuds2 一定要有保養 買水貨=on9
我又係死左舊電 其實係咪隻隻都係咁
唔撚買啦如果係咁多人都中招

屌佢老味仲要我1400去換過隻
都仲要收走我舊個對先換 唔知搞幾撚耐

豐澤我去買對全新都係1600 我洗撚要佢原廠維修

有時真係不得不欣賞apple 客服 壞左約個時間俾錢搞掂
bose 呢d 又係d 食古不化垃圾公司
有保養都係得一年 可以點玩?
佢就係過左一年少少就壞 跟手叫你1400買過對 on99
我同諗住買嘅人講 唔好貪小便宜
佢呢個程度已經唔係貪小便宜咁簡單
直頭應該買保養
我比較過其它牌子既睡眠耳機

都係死死氣俾錢買返垃圾bose
都抵買嘅 差唔多晚晚都戴 不過少貴
個維修價唔合理 壞左=買過對
懷疑bose一早知佢易壞 所m唔比加保養期
有冇人一邊耳機快過另一邊
粒電廢到on9
叉滿電然後冇用佢2日 d 電會冇晒
而家真係要長叉電 唔係需要用果陣會冇電
-撚樣,平時少用,宜家個盒叉唔到電,廢撚咗
仲有冇人用緊
用咗一年多一個月左右,左邊已經變細聲,同右邊前幾日開始差唔到電CLS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞