有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
咁大舊Cool住點訓
有時都會聽住spotify D海聲訓覺

不過我直接開SOUNDBAR 播
個人戴住一年黎打側瞓都無覺得痛
之前試過芬蘭個陣QuietOn就真係會痛

反而我諗緊長期晚晚咁帶Sleepbuds,會唔會有嚴重幅射影響呢
香港幾時有得買 會狗沖
行貨唔洗諗住啦
2019 5月入手,最近壞第三次又停咗產,所以佢哋想換QC35ll比我
真係啊冇得彈!不過我冇要到QC35ll,因為我真係唔會用得著,反而係退咗錢等遲啲買sleepbuds2。
幾時出2啊
收到哂 唔該巴打
第一代係好好用
但係佢電池聲真係好易有問題
換左兩三次都係咁後棄左

早排望到再睇睇發現原來之前係可以全額退款太遲
香港唔知幾時有呢, 係咪有巴打買左2, 到時比個包膠黎
美國買係咪都有香港保養?
樓上啲巴打用咩集運送過黎?
thanks 巴打
你收到貨未?等睇你review
我都好心動 雖然好貴 好驚買完唔啱 但睡眠無價值得試下
諗諗下上美國網買可以仲快過香港行貨
我冇買開bose, 通常香港要等幾耐先有
用過第一代嘅巴打請問隔唔隔到樓上突然敲野跌野拉凳聲,同埋屋企人沖廁/關門聲,同埋公園廢老播歌聲
淺眠真係好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞