有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
請問邊到有得賣???
美國好似出左
冇anc乜都假
用緊qc20嚟訓
兩樣野黎,anc原理上一定會有耳壓
想講嘅係noise masking 冇乜用,某啲hertz、某個level嘅db 係mask唔到,eg 50-100 hertz。本身個室內環境唔係太嘈嘅話就ok,嘈多少少已經唔太work
想請問下巴打 鍵盤滑鼠聲隔唔隔到
家中有廢青好夜唔訓
我最後喺amazon us買,用buyandship運黎香港(多謝樓上巴打推介集運)
用左幾晚覺得佢真係有效cover到噪音,唔係100% mask到,但至少噪音唔會嘈醒我
美中不足係我一邊耳仔即使用最細嘅size仍然覺得有啲逼,戴得耐夜晚有時會整醒我(另外一邊fit size係好舒服唔覺有野)
如果再有出extra small嘅套就好
不過戴左會放大左自己抖氣聲同心跳聲

同埋我覺得個app幾廢,一定要人拎個sleepbuds出黎先可以較鬧鐘
其實長帶對耳仔會唔會有不良影響
例如積太多耳油
我想買 但SHIP黎香港係咪冇保養 好驚2000蚊買返黎好快壞
係AMAZON 買左 岩岩到手 一帶落耳仔已經好舒服
但原來一開始冇電 搞到我以為佢壞左
thanks 巴打, 我都等左咁耐, 唔差在等埋香港有冇行貨出算
想知係amazon買有沒保養
有 Bose 係全球保
有冇話大概幾時出Google完全搵唔到最新情況
係amazon 買啦 有全球保驚咩
上星期五拎左貨Amazon US,唔該晒推薦buyandship既巴打,真係幾正
個運費平到我以為佢收錯錢
我第一次買咁貴既野 係buyandship 加左個保障
埋單要90幾
大家用完覺得點, 睡眠質素有沒好咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞