有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
點解個SN number 唔同?
我都係 咩料 正唔正常架
我問咗門市 佢話係唔同喎 咁點解會唔同
有無人左邊個隻會有沙沙聲 起初以為係 佢d音樂問題 之後聽多幾首都有同樣問題 聽campfire 就會無 其他就好多題有沙沙聲
會唔會無保養
門市話個app會睇到sn number 囉 但個app sn number 同個case一樣 但又同個盒唔同
個盒又同張單個number一樣
都唔知想點
用咗2晚,非常滿意
試咗Squall同Swell
佢靠背景播放咁做阻音效果
你可以去bose門市戴嚟試下,叫sales校細啲舖頭音樂
冇㗎
當普通3m/ 裝修耳塞用
佢有個勾點都穩陣過3m
不過$1999買嚟當耳塞有啲誇
我都想知,如果唔播野係咪都有3M橙色耳塞咁既效果?因為唔係時時想聽住野訓。
有頭髮邊個想做熾哥
佢用少少白噪隔咗出面啲噪音,我覺得效果唔錯
側瞓真係唔會UN到耳仔? 有咩可能
真係唔會
咁請問唔用白噪甚至唔開機做唔做到一般耳塞效果?
你當同airpod pro咩都唔開差唔多(降噪都關埋),話同3M耳塞一樣效果就一定冇可能,不過我覺得舒服過3M
都ok另外想問下可唔可以較時間自動停機?例如播一個鐘就停,我相信都訓著左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞