有冇人等緊 Bose 岀sleepbuds2?

527 回覆
20 Like 3 Dislike
想問下 sleepbuds2 怕唔怕耳油積住搞到叉唔到電?
冇問題喎
有冇人同我一樣 訓醒除落嚟嗰下會耳鳴
冇耳鳴呢個問題

單次充電即可使用長達 10 小時,並可使用收納盒額外充電 3 次。

官網copy,反而呢個有啲商榷,唔覺夠3次
我都覺 不過困擾不大就由佢
個電量真係麻麻。3-4日收納盒要充一次電我明明有SET 90分鐘。
其實長插呢啲電子耶訓

驚唔驚個腦生cancer
輻射量仲少過用手機傾一次電話
我試用左一排,真係好正,其實我好易訓覺,但我身邊人個鼻鼾聲好勁,搞到我晚晚都會醒好多次
依家真係可以一覺番天光,最多有一次佢鼻鼾勁大聲我先醒左一醒,但又好快訓番
不過我有個問題係帶到咁上下耳仔會有d㾗,我已經晚晚都用消毒紙巾抹,都搞唔掂,唔知有冇巴絲都係咁呢?
我會有痕 但痕多數都係拎耳機出黎 RR隻耳仔 繼續戴返耳機訓
我都係 唔知係咪我油耳先咁
我都油耳,唔覺痕
你就好,通常我r 完就無戴返,醒左要係床搵返佢出黎
有冇人用過個保養拎去整
我嗰對有時擺放入case會sense唔到右邊
可能接觸面有問題
但如果拎去整冇左sleepbuds真係訓唔到
有冇巴絲試過係幾耐整返好?即日拎唔拎到?
你有冇試過reset 個case

買完用咗一個禮拜左右
試過同樣情況 reset 完冇事
側訓會唔會「梗」住?

同埋有幾隔音?樓上拉櫈聲隔唔隔到?
係咪完全隔到晒?樓上傳嚟啲聲、街外啲聲都得?
唔係好隔音㗎
但係白噪音會平衡返
唔會頂住 長期側瞓
睇人啦, 我都算醒訓, 屋企岩岩有BB出世, BB床係隔離, 有時半夜佢大喊, 我都無醒
成日比樓上嘅聲嘈醒,一醒就訓唔返。
同埋可能樓上聲係牆身傳黎,幾款耳塞都隔唔走
有時同男友訓佢打鼻鼾都隔到 唔係完全隔晒但幾乎冇,仲要冇開白噪音淨塞耳
但我唔知點解長期用會耳仔痛(除低唔用個陣先feel到痛,用緊唔覺)所以唔係每日用,暫時訓前已經嘈先會戴住入睡
如果開埋聲基本上聽唔到其他雜音,耳邊叫我要大聲先聽到
咁好似幾好,搵日去專門店試下
多謝回覆
近排買左對, 我發覺次次起身都已經甩左, 有冇人有方法可以冇咁易甩
利申耳膠已經用左岩既SIZE
如果用緊呢個打柴,唔會再買
除非佢可以自己入白噪音
同再改善下啲電

利申 用咗5個月左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞