HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
換一張日本機票嘅積分,要簽$50萬蚊 好似好搵笨柒
聽聞好似唔使理,我有張8仔keep過12個月但未到18個月cut咗,暫時都未見有扣我錢
Apple pay多5%
係咪8000 個promotion
係呀
Apple pay內增值八達通計唔計滿$8000有5%個活動?
自動增值唔計,唔知用Apple pay手動計唔計
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/mobile-payment-promotion/terms-and-conditions/
連你都做伸手黨……

以下交易並不是合資格簽賬:
○ 購買及╱或充值儲值卡的交易(包括透過電子錢包或任何其他途徑增值八達通之交易);
眼殘睇漏咗
想問下有無人都試過Apple service 被拒收

試過
上個月red卡$8拒收
你係咪都有裝左ios14 beta?

是咪因為認唔到device version?
打左去hsbc佢聲稱無問題
再打去apple問 佢都話見到有拒收 但最後都佢比左我case number 跟進 今個月無問題

唔關ios ver事 我上個月已經係咁
想問下宜家做緊個活動
憑滙豐信用卡累積本地簽賬滿港幣8,000元或以上,當中以流動電話付款(即Apple Pay、Google Pay™或Samsung Pay)作任何金額的簽賬交易,即享高達額外5%「獎賞錢」回贈
我網上買apple 野用apple pay,當唔當?

今個月買watch se都係咁
但隻錶到左手
我已經好似兩個月被拒收apple service
應該之前扣返?
之後***
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞