HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
吓 我以為係計碌卡果日 即係今日買都唔計?

因為今日買要十一月先有機攞
HSBC個promotion 寫銀聯有多3%回贈 但我用red卡已經至少即時食4%回贈啦
HSBC想拎黎陰人架...?
咁唔係個個有red架麻
有冇人用過foodpanda in app
個excel 個個都apple pay google pay
apple係拎機/出貨先會過數
23號拎呢幾日就會扣數架啦
舊客移家申請張卡去買的話就只係食到$300 + 4%?
同問, 希望照有4% + 5% Apple pay優惠食到...

Btw多謝你
不恥提問

想問下如果我買8000蚊 gift card
咁係咪可以食晒迎新 & 4% & 5%三個優惠?
Red可以5%+4%wo
銀聯得5%+3%
你話得銀聯卡就話姐
如果兩張卡都有仲做乜簡銀聯??????
1蚊當2蚊
每位持卡人最多可使用$150「獎賞錢」。
申請唔切10月31個promotion
銀聯好似係 5%+3%+0.4%....如果red係5%+4%...
你話得銀聯卡就話姐

你咪自己答左囉,而家red係身份証人人都有咩

HSBC係有銀聯卡架嘛
「滙豐Pulse銀聯雙幣鑽石信用卡 」
「滙豐銀聯雙幣信用卡 」
咁佢仲答我「一個係apple pay 回贈
一個係網上回贈」關乜事?
咁啱只係呢個推廣無限死你一定要apple 加銀聯啫
咁佢依家唔係仲有個promotion係上網買2.4%?
過8000 係咪可以5%+3%+2.4%??
好似係 十月內apple pay就有埋5%
利申新手 上面有人答過
我無銀聯唔知
如果銀聯好似其他HSBC 咭咁有得自選最紅類別
就應該你咁計法
邊撚個佢呀? 官網咪寫得好清楚囉
https://www.redhotoffers.hsbc.com.hk/tc/latest-offers/mobile-payment-promotion/

只要用流動電話付款
HSBC所有卡都有5%
銀聯卡額外有3%

呢個promote到31/10既

Red個4%係同上面流動電話付款promote冇衝突既
你有銀聯唔想申請red咪就咁食佢8%囉
你有銀聯想食埋個1%咪申請Red囉
你睇一睇再樓上個個人覆乜野先啦
唔洗理佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞