HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
頭先係到計10月D 數
我又balance唔到條網上買野數, 差3 RC

係唔係咁難每條transection都show回左幾多RC
用到apple Pay就得
我都準備買張gift card 之後落士多撚完機先買
條款冇寫明唔得
佢個rewards app已經show到每個月賺幾多RC
但硬係唔俾你睇每條transection 既RC
佢就博有d人唔會check到咁仔細嘛
佢條條都show,咁人人都知賺咗幾多
一見無4%, 佢條hotline仲唔比人call爆咩
Red卡簽$10000
網上簽帳4% 回$400
新客戶迎新 回$800
31號前簽夠$8000回5% 最高可回$500

咁係咪姐係$400+$800+500=$1700
要網上 apple pay 先食晒三個
十日應該reject 左
我知道 咁姐係網上apple pay$10000就可以食到$1700回贈?
係呀,匯豐識玩的確係玩優惠一簽多食
唔該曬巴打 2個post都見到你
[member]唔好意思有少少唔明佢點計4%,T&C 係寫250做一個單位
咁如果我網上洗$400 係咪得 $250x4%=$10 [/member]
想問下佢個夠8000 就回5% 係要個8000都用apple pay 定 加埋有8000 就得
$250係指佢基本回贈 (1x) 0.4%
網上係 4% = 10x
所以回 $16
自己開red秒批 女朋友新客戶開red要等既
關唔關我本身用vs事
冇hsbc戶口係咪好易reject等左個幾禮拜都冇回音
只有等。
我申請左3個禮拜後先收到message.....
搞到我仲以為俾人Reject左
今晚用Apple store app訂iPhone 係咪有得揀Apple Pay比錢
前兩日先申請, 今日打去問仲處理緊
睇個款都係食唔切個優惠 唉
仲要而家唔可以申請第二張信用卡住 廢事影響TU
呢排申請人數應該直線上升
月頭秒批之後寄失左卡
用apple store app/Mac 機safari係有得用apple pay比錢
red卡 找數計美金,係咪食好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞