HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
郵購係老點我地
人地paypal咁大間野,唔通逐個transaction 改咩
好明顯係hsbc度縮唔想比4%嘅藉口
一定要打想去屌話之前有
講真,其實 paypal 商戶本身真係係可以 set 個 transaction 做 mail order
當然啦,係咪大貓老點就得佢先知
唔會第一次唔係set mail order, 之後先set咁on9囉
所以我咪話唔知係咪大貓之前 check paypal 有 "bug" 益左街坊囉
佢 "fix" 左呢個 "bug" 結果變成郵購

當然,我都係鳩估,都無辦法證實真係咁,定只係大貓縮水的藉口
佢係每個網站第一次都有4%,之後先改架
即係每人可以有一次4%機會
即係第一次用paypal叫foodpanda有4%, 第2次就無
但係用paypal叫ubereat都有4%, 再用又係無
呢個係HSBC問題嚟, 打上去屌就啱㗎啦
咁要搵機會碌多幾次先知
無啦啦點會改
除非改左PayPal 俾HSBC 既手續費會少左架啫
唔係既話無啦啦點會改
銀行存款有幾多可以批到red呀?
我銀行有40個 岩岩vs就批左 想要埋red
我學生冇收入
我uber 試過好多次用paypal 都有4%
前幾日uber & uberEat 都仲有
2020年9月至10月匯報:
Swim Lab Asia (三項鐵人訓練計劃): 4%
Dynadot (網域註冊): 4%
Vodafone UK 儲值卡增值: 4%
PayPal Y2Y Orienteering: 4%
想問詳細啲 係去返個網頁?
感謝
感激
咁張卡仲有咩用
信用卡優惠間間都係逐年逐年咁續,基本上呢D期限係寫黎擺
睇黎玩埋Thanksgiving可以冰封張卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞