HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
新出VS 想問迎新果$700洗唔洗額外登記
有無講原因
想問下
如果我用Apple pay買Iphone 12 128gb $7399
然後再用Apple pay 係iMessage到轉$601俾個frd
係咪都可以食Apple pay 5%個優惠
8達通自動增值有冇
依家見到八達通自動增值除外 下面呢個方法得唔得
八達通Chok分
八達通其實自己整佐個手機支付工具叫O! ePay,大家當佢係一個錢包俾大家俾錢咁理解就得。而增值呢個錢包既辦法,就係透過銀行或八達通等方法轉賬,而當大家由八達通轉賬得太多錢去O! ePay,而張八達通又唔夠錢轉既時候,張八達通就會做自動增值,從而儲到分!所以只要大家每日都將八達通既錢轉落去O! ePay,然後再喺O! ePay轉返啲錢返銀行戶口,咁每日就可以賺到積分啦
apple pay 有得轉錢??
us only... wuwu

今個月頭我有係app Store 買ipad 但係無用到apple pay
嗰陣唔知佢做緊個個優惠
見你個user名先答你。有回贈,但得0.4%手續費都蝕俾八仔
迎新回贈等幾耐入帳?
0.4%定4%?0.4%即係增$500得2蚊
0.4
Estore買計唔計的?
老實講, 我自己冇研究, 我見小斯FB覆人話ESTORE 計
交完學費先發現每個月得頭$10,000有0.4%
0.4都咁姑寒
7月尾批, 9月尾簽夠8000
10月19日有800蚊迎新
所以我分兩張卡交
想問下星期5係amazon 落單用vs, 但隔幾日先發貨 扣數係計落單日定出貨日? 最怕計出貨日食唔到5.6%
已經分咗三張
兩張學生卡 淨低嘅red card交
算 當食迎新優惠
用緊白金卡做飯卡 想申請埋red 卡簽食飯以外嘅單,想問4% rebate有冇話做到幾時完?
我23 號攞機,應該都係落10月 statement?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞