HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
幾時開始無
之前一直都有
ios12.0 down唔到reward+
但唔想update ios
用得iOS 12即是係比較舊既機種
你去公海睇下總會有人話死守某個版本
仲記得上個post 好似有人話係Apple 買watch 得1%
再次確認係錯,無變到,用red 卡仲係4%
記得係要自己In App APPLE PAY先有
,唔好以為係Store 拍藍精靈部機都有
iOS 12係iPhone史上最柒最鳩最多bug既都唔up
20/8/2020 個表有寫最後UPDATE時間
同埋個機制係如果有新報料, 就會OVERWRITE 左之前個RECORD , 所以如果之後有人CHALLENGE, 話有, 又會UPDATE番
有冇人已經拎到?

由2020年5月19日至6月30日,憑滙豐信用卡累積本地簽賬滿港幣4,000元或以上,當中以流動電話付款(即Apple Pay、Google Pay™或Samsung Pay)作任何金額的簽賬交易,即享高達額外5%「獎賞錢」回贈,而全期最多可享高達額外$250「獎賞錢」回贈。
想搭單問,hold住信用額計唔計入迎新嗰8000蚊到?

我9月28前差個ipad錢就夠8000蚊
但係佢送貨寫9月27-10月5
咁可能退訂

我已經延遲咗去9月28
本身今日

Thx
正常,apple係出貨先扣錢
未有,冇記錯t&c係寫30/9前
唔該

Facebook有,google唔知
gg 咁掂啦
點計5張??

All in AM或Avios
1rc=10里
10000rc=100000里
20000里=一張日本機票
100000里=5張日本機票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞