HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
想問hsbc 銀行app 交錢會唔會計到4%回贈?
網上銀行繳費每月首$10000 0.4%
感謝巴打
唔好意思想問下
迪士尼book 酒店有冇伏?
有冇試過hsbc可唔可以改截數日?
完全就唔到出糧黎找卡數
唔可以改
點解要截數日就糧期,學下理財啦
其實改到
不過係自己改
我都差啲被申請, 但喺佢未寄卡嚟前, 打上CS即劇申請返就有迎新
有咩分別?
我都差啲被申請, 但喺佢未寄卡嚟前, 打上CS即申請返就有迎新
我自己打上去話既然advance要轉做red card, 咁你早啲寄比我 佢都話有迎新優惠 同埋張advance繼續用到出年第三季
我同我老豆都係 Advance 咭用家,老豆 8 月尾收到 Advance 續期咭,然後 9 月尾收到轉會信,心諗「紅咭殺到嚟,香港九龍新界無得避」,即刻入去 Mobile App 接受佢張預先批畀我嘅紅咭
無話過係限visa先有0.4%,其實pulse銀聯鑽石都有

5.除非閣下的信用卡及信用卡戶口有效及信用狀況良好,本行有權不給予閣下「獎賞錢」或不讓閣下使用「獎賞錢」。本行亦有權不時指定及更改賺取「獎賞錢」的比率及不能賺取「獎賞錢」的簽賬種類。目前,不能賺取「獎賞錢」的簽賬種類包括下列各項:
(d)(iii)以普通卡、金卡或銀聯雙幣信用卡在網上繳交的賬單。
好似好多人都唔知red其實係mastercard world,高級過白金
出年先有 到時都唔記得左呢件事
改到 打上cs 改
但唔係日日都得
同埋個截數日會浮動 正負一兩日
5-7 11-13 27-29
暫時知有呢幾日
唔該晒
有hsbc銀行戶口算唔算新客戶
係咪可以 金卡 同 Red 卡 同時分開用?
本身有金 想申請red
本身嘅獎賞錢點搞?
有冇人聽過Uprise pay? 佢收2.5%手續費
主打用佢交租,出糧同俾貨款,都可以睇成係網購,可以食red card 1.5%但我見網上好少討論呢間嘢,信唔信得過?我之前係用keychain pay交租
可以有多過一張,呢度大把人VS同red雙開
RC各有各儲,但係可以一齊用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞