HSBC Red 卡4% RC或中伏分享 (9)

1001 回覆
13 Like 3 Dislike
買gift card?
我媽家庭主婦,匯豐冇戶口 批咗
其實想測試gift card有冇4% 你用red買40蚊 睇下有冇回返1蚊咪知
問題1 點睇消費計左幾多%?
答案1 用reward + app, 選番你張red 卡, 看下入左賬的消費, 派左幾多rc, 計番個比率

呢個我睇唔到
我星期二申請仲等緊消息
買MacBook and AirPod
我都係 當日交齊文件而家仲未有消息 唔知點解覺得唔批
數學專家
gift card有4%, 前幾日買完已經回贈左
留名學野
我都要用gift card買野
個問題係響十月做緊個apple pay 5%度
就咁睇佢啲條款其實係應該有 中曬
畀左apple pay 之後再係email入gift card no
想問下active咗張卡之後要係邊到加入e-banking
好真咁但比左apple pay 唔係=比錢? 仲有得入code

好難分真假
好心急
有錢都唔批嘅話都幾衰
雖然唔批我都用vs 簽iPhone 㗎啦
我問左客服,兩個working days自動有

唔怪得知無得加落去
點為之現有客戶
我有大貓附屬卡同聯名儲蓄戶口係咪都叫現有客戶?
想問5% apple pay回贈係咪全數8000都要用apple pay 比?士多app買左部12 仲爭1000增1000落八達通或者落街食飯用apple pay得唔得?
想問下張red卡,如果加咗落apple pay係咪仲要打去22333000驗證?
當我低能, 教我足d 吖師兄, 我真係睇唔到
你都係check out/ buy with apple pay, 咁邊到有得入code
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞