有冇鐘意eminem 嘅stan ??

852 回覆
572 Like 9 Dislike
I'm sorry, Mama
I never meant to hurt you
I never meant to make you cry
But tonight I'm cleanin' out my closet
That song I no longer play at shows
And I cringe every time it's on the radio
大家有冇睇Eminem instagram
最新個post 係咪講佢出咗衫
Headlights 聽到好灰
Please stand up
Please stand up
入去sign up 定email
好似禮拜四開始買得
因為eminem鍾意聽rap
而家會聽em, joyner, nf, 部分kendrick jcole logic
老餅啲會聽rakim, 部分mf doom nas
但係stan死撚咗wor
前面嗰堆全部都識
但係老餅嘅淨係識nas
rakim算其中一個最勁lyrical rapper
鍾意聽em一定會鍾意rakim
mf doom玩押韻玩到痴線
有咩歌介紹
真係唔知點入手
想問有冇人之前買過?
可唔可以分享下個流程係點
thanks
之前買過件Hoodie
流程其實都係同平時上網買嘢咁
入資料 入地址 入信用卡
不過佢用USPS寄 寄到香港會再由
香港郵局寄張卡比你拎
等左成個幾月先收到
想問你一件hoodie買咗幾錢?
驚唔夠錢

btw 個幾月都好正常姐始終美國寄過黎
之前kamikaze hoodie 60 cassette 15 運費 20
all USD
比想象中平應該俾得起
btw thanks 巴打

希望我買到MMLP20 啦
唔太記得啦 果陣係買
Eminem X Detroit vs Everybody X Carhartt果件
好似計曬所有野 要成7舊水
仲要寄到返黎先發現買大左
今日比人笑完聽Eminem ,話佢D歌似唸經
唯有依家入嚟圍個爐,取個暖
係咪係香港著L 美國就要買M
好似真係大少少
不過運費好似好貴
買一件衫比20 usd 好似唔係幾化算
應該另外買多幾樣野先抵
幾on9 先講得出聽Eminem 似念經
不如問下佢有咩rapper 啲歌唔似念經
當年 m&m鐵粉
茶凍左我唔知點解 落左床
朝早落雨大到痴線 但都係要返工

因為達哥先識依首歌
Btw 果位兄弟改既中文版幾正
m&m
當年係咁宜家呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞