有冇鐘意eminem 嘅stan ??

852 回覆
572 Like 9 Dislike
唔使咁深入, 淨係4:24嗰幕都已經好明顯啦
Not afraid
我都係 係咁查佢啲歌咩意思
我都係聽緊佢Curtain Call The Hits
近年我唔識欣賞
應該唔係gay, 只係過度祟拜盲目模仿佢
睇睇下又好似係
點解會係gay 架屌
真係
super stardoms close to post mortem
= Eminem's life
darkness 嗰類歌直情睇翻譯算
太多典故未必明
呢堆歌一齊聽會好撚精彩
How could this be
That the curtains closing on me
好撚慘既惡夢
鐘意bad guy多過stan
When I'm gone 係慘架
掛住唱歌唱到唔記得咗Hailie 同Kim
that's slim shady, slim shady's crazy
竟然
我調返轉
好鐘意佢首guilty conscience
啲對答正到仆街
Music to be Murdered by正撚到仆街喎
開頭大家都淨係聽godzilla
之後先發現首首都係寶

Btw stan係撚gay
咪撚過份解讀啦
痴撚左線嘅個人崇拜啫
好鐘意gut over fear
好激勵
eminem D 歌真係陪住我成長
考試interview 就聽Lose Yourself, Not Afraid
失戀就聽Space Bound, Beautiful
尤其帽左之後聽Space Bound真係一路聽一路喊
feature dr dre
一定正喎
mtbmb 同勁多人合作
咩style 都有啲真係正嘅

stan 嗰度我就唔肯定啦
因為淨聽lyrics 同睇埋mv 係有啲啲分別
所以有唔同見解都好正常嘅
利申返我都覺得佢係黐線fans 多啲
認同
有時professor 講野太無聊
我寧願會走堂聽Eminem 趕下assignment
宜家就聽緊without me
希望拎返少少精神去屌文
when i'm gone
just carry on
don't mourn
love the way you lie商業太濃,歌詞又無咩代入感

以前首Love you more寫俾前妻唔記得第一定二次復合時,果種愛既心理描寫好有真實
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞