有冇鐘意eminem 嘅stan ??

852 回覆
572 Like 9 Dislike
聽咗幾年,最鐘意都係mockingbird一開始聽聽撚到喊
巴打真係識好多野
後面嗰五首完全未聽過
我真係少見多怪
係咪諗起屋企人呢
好好enjoy下我都想消除記憶再俾呢幾首歌mind blown一次
咁誇張
啱先搵到首歌叫murder murder
係啲鬼佬介紹嘅歌
勁啱夜晚或者落雨聽
送俾大家
https://youtu.be/qVh-fiw5UEU
最正嘅 featuring eminem
airplane part ii 一定頭三
開 show 成日唱
最鍾意sing for the moment
不過好後期先知原來係sample咗 aerosmith首dream on
Eminem 其他歌有冇用sample 我都唔知
好正

仲有幾首
Dead wrong
Caterpillar
Detroit vs everybody
啱啱聽完you dont know 同smack that 好hyper
go to sleep 算唔算
全部人都有份同feature應該係有分別
detroit同go to sleep係前者
不過唔緊要聽得爽就得
go to sleep呢隻大嗌聲好正
bad guy 5分鐘之後嗰段
都係夜晚聽好鬼正
In your head
No love
兩首都有用 sample
兩首都係至愛之一
Darkness 都有用 sample
https://youtu.be/JJY1fqSJAr8
Bang leak version又直線屌柒Joe budden/mgk,又有Rip Mac Miller
沖涼播會跳舞
係diss ???
呢首都幾遍門
留名

其實新碟有幾首都ok
首先呢首歌分原版同流出版,原版Bang大概係MTBMB之前派台嘅,Conway係shady record嘅artist所以有feat. Em,可以聽下分別

然後過咗成年唔知點解youtube流出咗另一個版本同出街版相比Em段verse有唔同,可能佢覺得offend到Diddy所以改咗(Revolt就係Joe Budden有份主持嘅媒體,Diddy旗下)。但絕大部分fans當然鍾意流出版佢瘋狂name drop同diss啦

一開始就已經提以前啲beef Canibus/Ja rule
之後就係Joe/Revolt
中間提一提that Iggy bitch
最後Mgk嗰段食字食到

佢首先話Machine gun Kelly同Conway the machine(呢首歌個artist)共同點只有個名(Machine)
下一句「stop there between Kelly and Conway
But fuck the lil blond bitch too」
而Kellyanne Conway同時係美國一個親Trump嘅共和黨女性,金頭髮白人,姐係同mgk一樣係little blond bitch

所以話Em真係痴撚線
聽唔厭之選
Unaccommodating
Darkness
Lock it up
I will

巴打有咩心水
好多人為反而反其實
MGK啲歌都好有內容亦有講故事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞