有冇鐘意eminem 嘅stan ??

852 回覆
572 Like 9 Dislike
一路睇一路聽到聲
係時間即刻拎返出嚟聽
please stand up please stand up
但佢live好廢

鬼叫佢係rapper 咩
rap 幾粒鐘斷氣都似
所以通常一兩首歌就收皮
佢live都廢?
佢人係勁能力高我好respect 佢
但係話佢live 廢係因為佢老咗唔夠氣
宜家佢唱without me 都要唞幾句唱幾句
更何況佢有勁多快歌
同網上聽始終有啲分別
補充返佢以前仲係金毛嗰陣真係勁嘅
夠氣夠力唱到高音
一時做到slim shady 一時做到eminem
宜家淨係做到eminem
Em 仔
等緊佢下次開 show
真係唔知幾時
佢live係回咗塘
但表現依然好過大部分rapper
四十幾歲仲可以rap足2粒鐘唔會係好廢囉
可能我用字唔啱
唔係廢係差過後生嗰陣
見到啲冷門歌喎
冇人講walk on water
又係喎
呢首cls
有首歌係講 superman, 其中有一句歌詞係 I cant be your superman...

但唔記得歌名
歌名係superman...
啱先聽完drug balled 好jeng
Marky Mark
Back when Mark Wahlberg was Marky Mark
(fuckin' faggot!)
冇人講friday night cypher?仲係勁撚到痴線
SSLP入面隻Bad meet evil
All I think about also BME
If I get locked up 同Dre嘅早期歌
近年Chloraseptic remix算唔算冷門?

好多guest verse都上曬神檯,但見連登比較少人提
Patiently waiting
Renegade
Best friend
Speedom
Medicine man
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞