有冇鐘意eminem 嘅stan ??

852 回覆
572 Like 9 Dislike
下面嗰兩條友,聽曬成首darkness都唔知係講緊Vegas槍擊案
正常呀 呢2個不嬲聽2句pause一次 hype完一輪都未必記啲前文後理
我聽咗三年左右
post malone 啲歌都好正
但係佢應該算係emo rap 嗰邊?
啱先我講嗰堆個人認為都係lyrical rap
上面嗰條友啲reaction 好睇好多
之前有段片佢聽uk rapper aitch
望著佢聽唔明Manchester accent 好頂癮
Mockingbird
睇曬每個channel react chloraseptic remix嗰句
Did your little reaction video and talk over song
好正
Netflix 套 6 Underground 都有quote
笑死
hoimcide 同killshot 嘅reaction 都好jeng
聽咗幾句之後成班pause 咗鳩叫
再解釋返點解咁🔥
quote 完之後
條友講is that eminem ?
唔知em係咪撐拜登
好似無見過佢屌民主黨人
可能老咗廢事講咁多嘢
收咗把火
早兩年重屌到侵侵死,佢都有少少左膠的
其實冇俾政治迫害過係左膠都好正常
正如2014 年之前大把香港人係離地左膠
其他地方反抗嘅人都係咁睇我地嘅
因為左膠嘅世界通常都係經歷緊good times
鍾意stan同mockingbird
其實唔pause會有版權問題所以佢地點都會pause
btw睇完reaction片先知原來連外國人聽rap都會聽唔切
早2年同MGK 既beef其實好撚正
random 叫人rap 都噏唔到啦
btw 原來係因為版權問題
以前成日諗點解要停咁耐
出咗killshot 之後就真係killshot 咗
mgk 應唔到
但佢首rap devil其實都唔差
係唔差嘅
但係未夠班挑Eminem 機
不過都已經屌打班mumble rapper
Em啲雙/三關真係冇可能聽一次get得曬,最近先見到一個

Ain't shit I won't do just to get a few YouTube views
Run up in a church like pew, pew, pew

1槍聲Pew
2教堂入面一排排啲凳都叫Pew
3講緊基督城槍擊案個槍手直播時叫人subscribe to pewdiepie

just fucking crazy
呢首Unaccommodating 係咪有少少成份response mgk ?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞