有冇鐘意eminem 嘅stan ??

852 回覆
572 Like 9 Dislike
morning rain clouds up my window
and i cants see at all
最愛space bound
但有得睇達哥 NOT SO BAD NOT SO BAD
not afraid
佢近年團火 好似弱左 迷失左啦 似變左 荷里活班左膠, 香港班奶共人 咁 為左$$
啲歌為 出名 為爆 而出 一味玩skills
係到鬥快rap 無哂以前個種 struggle warrior 同好多伽鎖 抗爭 個種英雄 、 戰士feel
認同 新碟都有幾多聽唔入耳
以前明明 屌鳩mtv 頒獎禮 玩野
呢家上去唱哂成首 無啦無啦 slim shady最正就係個個Rebel 既態度 ⋯ 呢家 回家了 唔反了
都唔知係咪老左團火都減左
可能係
唔知係咪宜家rapper 冇之前咁多競爭
以前真係出勁多legend 個個都好勁
宜家啲rapper 淨係識fuck that bitch skr skr skr
個風氣差啲人咪求鳩其出歌囉
近年有水準嘅rapper 我覺得係淨返logic 同NF
幾難想象過多幾年會點
我係因為when i'm gone成開始聽eminem
正路,大把band仔一樣
次次頹嘅時間都會聽Lose yourself
May i have ur attention please ~
Beautiful
Kim
drop the world
airplane
will the real slim shady please stand up?
補充多一樣野
宜家Eminem 嘅身份係rap god
有事業有錢想點玩都ok
可能爆skill 就已經係佢嘅興趣
以前咁有heart 係因為佢啱啱出道
背負住dr dre 比佢嘅期望一定唔可以衰
單挑snoop dogg jayz nas 嗰班legend
所以咪營造到好抗爭戰士feel 囉
兩樣野冇衝突嘅始終人點都會老
老咗就唔咁熱血
Shake that
激鳩班feminist
Killshot世界第一
完。
mockingbird正到
diss 黎講確實世界第一
聽完最尾嗰幾句
Eminem 真係好爸爸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞