mox bank 討論區

1001 回覆
11 Like 31 Dislike
jetco 唔包恆生hsbc 直頭係香港人常識啦下話

唔好黎大公報出黎掩飾啦
柒左就認啦屌
https://mox.com/zh/legal-documents/fees-and-charges/
真係唔想笑你
係呀係呀係呀 呢到search hong kong 會有恆生既ATM呀 咁又收你錢

https://sea.mastercard.com/en-region-sea/consumers/get-support/locate-an-atm.html
唔係講笑
認真,我真係想知邊度有mastercard atm?
閣下嘅意思係指大公報發放虛假信息?是/否 ?
師兄?真係唔想笑你
佢年初未派咭吹晒風sell本地ATM提款免費
到而家派咭嗰陣,先偷雞MasterCard network收費呢樣嘢
source please
真係無留意
唔計啲promotion
感覺上咁多間vb入面mox真喺做得最好最functional
keep住落去揸兜有望翻身
官網為準啦

講真,香港地support jetco 既卡用hsbc 同hs 要fee 我覺得係常識黎
岩岩入左兩萬試下先
其他vb 唯一可以做既野就係入錢入去收息

得間welab 有張debit 俾你玩下

但係mox 呢張好用好多
UX/UI比其他有心思好多
入錢轉錢加payee哩啲基本嘢操作好簡單易明
個req money功能易喺想食埋payme果份
其實個人覺得welab 個UI 好用過mox

不過mox 個設計就靚好多

另外唔明點解mox fps 無得綁email 同fpsid
星期六填左3個basic info,到依家仲未收到野。。。正係話on list...
mox加到paypal
想問下藍卡number係咪都係544729?

中環站A出口附近
BDO金融銀行ATM

ATM機並非Jetco銀通
但支援MasterCard / Cirrus / Maestro 提款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞