mox bank 討論區

1001 回覆
11 Like 31 Dislike
我android都搵唔到
打手?
Mox你又唔highlight攜程金融
利申:兩間都有用

遲咗申請
黑卡無我份
MOX冇利率睇?
冇定期做?
天星放兩萬食佢3.6厘息唔錯
App都會轉埋UI咩
張卡好似唔關個版面事?
個桌面到時如果你張金屬卡準備send俾你嘅時候就會轉返做黑色咭做桌面

打過去客戶服務中心問過
咁好!
個app真係好靚
由字體到transition到icon都好細心
設計撚表示感動
有冇問大約幾時會轉
係幾靚
開心使用中
都要等佢張金屬卡準備好先得
如果拎呢張卡嚟消費
係咪用返信用卡好啲?
特選商戶咪用呢張囉 有5%
其他用返信用卡好啲
係今年難得一見嘅高質設計
其實都唔係好多間常用
尋晚見到呢個post 先留email
今日已經開到戶 幾快手
咁快?
我九月頭email
今日連invitation都未有
Hello

感謝你之前對Mox的興趣,並登記及下載Mox app!

在我們正式開始為全港市民服務之前,我們現率先邀請你開立Mox戶口。開立戶口非常簡單,只需數分鐘即可完成。提提你,當你輸入電郵地址作登記戶口時,請務必輸入你之前於我們Mox app登記時用的相同電郵地址,以便我們識辨你。

當你成功開立Mox戶口後,你可以立即享受我們為你而設的卓越服務和不一樣的銀行體驗!請注意,此邀請未能賦予你金屬Mox Card。當成功開戶後,你將可擁有我們標誌性的型格藍色Mox Card。這兩張卡在功能,特性和優惠上完全相同。

Mox團隊十分期待你的加入。如有任何疑問,歡迎電郵至care@mox.com或致電(852) 2888 8228與我們聯絡,我們隨時樂意幫忙。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞