mox bank 討論區

1001 回覆
11 Like 31 Dislike
welab 而家得0.8 厘咋
舐完8% rebate 就轉走d 錢啦
不過佢到而家都仲未rebate
其實安唔安全? 我見入pin都係入6個位
login入pin都得唔一定要biometric
未試過過數要唔要一定biometric
6-8 weeks

呢轉定期完左就轉撚晒d 錢去啦屌
我八達通嗰張都入唔到
試喺網頁版入會顯示「被拒絕接納」
八達通mastercard 只係prepaid card
hk paypal 唔收prepaid
未試過
不過一次入太多美金cash 可能要解釋
Business account 好吸引

智障嫁用匯豐恒生機撳錢要收$20
屌你銀通卡用hsbc 恆生不嬲都要收手續費架啦
笑咗
智障話人地智障
佢竟然唔包MasterCard網絡攞錢 都幾孤寒
已經柒左仲要再講
香港邊度有mastercard atm?

閣下嘅意思係指大公報發放虛假信息?
寫住全港嘅Jetco 同Mastercard網絡免費使用
不如你話畀我哋聽,匯豐恒生係唔係 Jetco 成員?
ching 讀寫障礙wo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞