台灣Youtuber集中討論 (4)

841 回覆
7 Like 7 Dislike
搞神馬居然仲有庫存
腩田不如犧牲14日過台灣拍下存貨啦
而家好似隔7日就得
同埋有啲人基因係難吸收
食極唔肥型
馬田好似有正職
今日條片睇comment話已經喺好耐之前嘅存貨嚟
應該係原本唔打算出嘅片嚟
菜喳咁識食
搞神馬嘅庫存係一個未解之謎
根本有馬田就有人睇
理得係幾時嘅片姐
人間性器
大麻吸餐車好鬼好笑
少有我會集集睇上班不要看入面既系列
今集講AA制已經冇咁好笑
之前講網上交友嗰集最好笑
阿神解釋左啦~段片係台灣普悠瑪列車出軌事故前幾日拍,2018年10月上下。
因為考慮到大家既感受,hold住唔出。

隔左咁耐,事件攤凍左到今日,因為無存貨先出到街。

但唔知點解,就係好睇過依家果d片。
睇點擊,評價同like數就知道。
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/%E6%99%AE%E6%82%A0%E7%91%AA%E5%88%97%E8%BB%8A%E5%87%BA%E8%BB%8C%E4%BA%8B%E6%95%85
有腩田,硬係好笑d。阿神咁多個代班主持就係超越唔到正印腩田。
不如分享下邊個代班主持最悶

第一名黑仔熊。第二名八婆。第三名黑羽。第四名zuzu and seto醬……

感覺還是可以接受的是黃氏兄弟,和Tommy 。

你地覺得呢?
一睇後面爆炸兩個字就知好耐之前
八婆係得開頭笑佢地句slogan好睇
果陣腩田瘦d,如果當時係59kg, 依家係68kg吧……
最主要係黑仔熊八婆黑羽代班次數好多,觀眾都睇到悶
BTW到目前為止就見到Capsule嘅Youtuber,想睇下Pressplay嘅Youtuber合作下都好,雖然Pressplay男Youtuber少D
(主要想睇阿滴執搞神馬個廳(?
點解賤保可以有咁多正女 佢又唔係話特別靚仔
機會唔大。
因為阿神同阿滴唔熟。
雖然我好想睇阿神參加阿滴文法班。
(腩田就咪啦~佢見到阿滴會自卑的……我feel 到)
如果可以促成呢件事,要黃氏兄弟幫手啦~只要阿神同阿滴有機會熟絡,上搞神馬工作室就好容易。
https://youtu.be/4jjgc4vWidw
人地拍對波你就拍隻耳算點
咁要睇黑仔熊自己個channel 。佢好多時候車阿神同佢女友拍拖,果個樣比較真實。
我想講,阿神係人地channel feature 個陣(因為請人代班既代價係feature人地,你明架啦)係會比係搞神馬好睇。我都唔明。

最好睇果集係黑羽拆伙擂臺,訪問阿神關於腩田既問題,阿神答中超多……連腩田點耍黑羽都估中晒,足見原來阿神幾咁了解腩田。果集堅好睇。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞