台灣Youtuber集中討論 (4)

841 回覆
7 Like 7 Dislike
信誓蛋蛋果2條奶支狗都計
但真係留係台灣既就包唔哂
有啖好食,果條友我勁憎。d鱔稿又假又作狀。
Alfred 自己好多。
btw 有Sunny 就好想見埋腩田。腩田太正鳥
我都有睇千千。我真係好佩服點解佢可以食咁多。
有集會飛來港有朝食到晚,食十幾餐。
Tommy 單飛後已升至40萬,都幾快。
畢竟佢係三原時期立唔少汗馬功勞的。
佢地都唔想。佢地轉style 就無晒收視,係要拍食先有收視,佢地都好無奈。
其實,最好收視同hook, 劉沛,拍果堆文化交流片。反而我唔係好鍾意睇。佢點擊勁係因幾個youtuber 本身既訂閱者加埋。

佢講fashion 果d片,嘩……誇張到個數係只係平均view 數一半都無。
所以,Tommy 都只能為興趣做少少。
佢係三原團隊個印象真係幾好
又識煮野又條條都有佢
感覺千千同金針菇無乜負評(?
最勁嘅係佢食播都係真係食真係吞落肚仲要唔肥
千千好似有提過自己會每日做兩個鐘運動。
無論外型定行為上都係Tommy好好多,中文又講得最好,三原住台灣最耐但啲國語都仲係唔睇字幕唔知噏乜,鏡頭外明顯都係主要講日語,唔怪得成日被質疑佢係咪真心愛台灣加埋之前消失過一段時間,而家變態先生可能比三原仲受歡迎
變態先生我覺得都唔錯呀
又細心雖然叫變態
但唔係令人反感個d
之前冇三原個排我覺得最好睇
睇千千食嘢好療愈有啲大胃王睇到都覺得佢哋食得好辛苦,睇千千食嘢好開心
前幾日有條佢去google低評分餐廳嘅單飛片,佢會幫啲餐廳改返啱地扯同營業時間,又會根據自己嘅感受俾返客觀嘅評價,根本就係好認真嘅温柔先生佢哋三個人三日連續企劃得變態先生呢日我由頭到尾睇得哂
千千食播仲有點評,俾佢抖陣繼續食之餘唔會拍得咁辛苦,同埋都可以俾觀眾知道D食物味道點樣
三原我唔睇字幕都仲聽到。變態先生真係一定要睇字幕。
Tommy 全無問題。
其實三原最好睇果陣就係Tommy 同jun醬時代。
Tommy 預告過,好快有同變態先生,愛莉莎莎同鈴木學弟去澎湖既新片!
想睇Tommy 同變態先生復合既千祈唔好錯過!
但如果大家想睇澎湖旅遊,可以睇住阿滴兄妹,劉沛美根,魚乾還有聖結石等等既澎湖旅遊片。都好好睇。
講開Tommy同台灣旅遊
有冇人追開法國人Ku?

佢plan啲行程次次都好特別
唔記得左,Tommy 最高收視既四人互feat片,有hook Tommy自己,劉沛,最後就係ku呀!
大家想睇文化交流記住睇佢地。
台日美法……
唔好意思,唔係講行程,咁岩你講起ku
菜喳,林辰變咗透明。
另外之前睇聖結石食光實驗有啲意外,一直都覺得佢好屁孩,點知都有有內涵嘅一面。愛莉沙沙之前幾日斷食瑜珈又係。
講起菜喳依幾日佢日日同閃亮亮一齊,如果佢兩個拍拖就好
一個係我最鍾意嘅youtuber,一個係我覺得超正嘅大奶台妹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞