台灣Youtuber集中討論 (4)

841 回覆
7 Like 7 Dislike
賤葆同小傑都好勁
賤葆戲本鬼才
完全發揮哂3女D才能
每個都好吸引 完全唔係花瓶
小傑D手作愈黎愈癲
胡子超適合細蚊仔睇
係阿晉差D
希望大雅可以keep 住成長
唔知有咩傾
不如大家估下點解胡子同FUNNY要分
似係FUNNY提分手
但原因?
阿晉今日D燒肉水準極高喎
感覺似個女既唔想結婚
佢哋四個拍埋一齊好有效果,大家係彼此嘅貴人
喺隔離post見到賤葆隨時收山,好唔捨得
(雖然我唔係會員又冇乜點課金比佢哋
睇D7 都唔想睇佢
正確
我都估類似 因為胡子話感情無問題
係價值觀問題
應該有一邊唔想結婚/生仔之類
已經有人話同一個廚房但感覺天與地
阿晉係俾人既感覺做野好俹簁
好似求其亂鳩煮亂鳩落料 快快趣拍完佢算數咁
佢重要好似係讀餐飲業出身.....
阿晉要轉型都幾難搞
上次睇佢去joeman節目做食評都唔錯
可惜個樣唔夠蛇丸咁有觀眾緣
佢同大雅互動D片都幾好睇
上次反整胡子都幾好睇
係,阿晉個人其實真係適合做配角/嘉賓
上次賤葆大爆炸條片做球之妖精好爆
呢個世界真係唔係人人都可以做英雄做主角㗎..
淨計樣:

品子
台尋Lucy
Jojo

不分上下

計埋身材:

三個妹子組合 邊個組合最正 真係各有千秋
溫妮 泱泱 阿部
品子 松鼠 晨晨
林宣 阿圓 金針菇
lucy 唄姬 inna
得閒一推

有POST討論賤葆同三女 (同埋少少大雅工作室)
[ ENROAR ] 好巔 ! 幾乎半個台灣 Youtuber 界都係呢條片出現曬 !
https://lih.kg/bgjxQeU
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞