水晶撚入嚟 (17)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
但熊仔頭有戴水晶拍片
請問橙月點先為之靚
夠橙? 光面多?
普遍價錢係咪約7-8mm $1xx-$2xx 都有?
jai既超7好似係千五起跳

之前一直想買超7 睇左好多間
P記得返d麻麻既又睇唔岩
去到車仔d靚貨又冇哂
而且唔鍾意個環境 可能同我氣場唔夾
最後係jai買左
自己唔識簡 女店主會教我點簡
最後自己都搞唔掂 叫佢幫我簡算
佢會認真幫人簡 唔同價位都幫我簡一條
又會教我減珠應該點樣簡
見到樓上話女店主西面好cool
佢只係唔笑 其實nice既 有問必答
最後佢幫我簡左條自己好鍾意既 成日j
間間都話自己自設廠房嫁啦
咁得閒搵咁多出名嘅人幫佢宣傳 不如做好少少啲質素或者改下啲銷售手法先啦
我已經盡量還原
多謝巴打安慰
我都係當交下學費算
以後買之前真係要自己做多d功課
唔該晒ching
我覺得白水月本身已經係一個級數
係就係 唔係就唔係架啦
唔係嘅可以叫玻璃體/近白水

但佢就白水月就分二級一級頂級
不過級別呢啲不嬲都係賣家定出嚟唔淨係針對vf
真係唔好信哂
睇你啲圖又真係唔值
算啦當學費
想搵紫晶球但睇咗好多間ig shop都冇乜靚既
有冇見到有靚既/推介?
各位,有問題想請教下,最近戴過2條水晶,都係無拉扯情況下斷開,係咪我唔適合戴水晶?

第一條:金曜石(右手戴),搭搭下巴士行隧道的時候,無啦啦斷開

第二條:開光六字大明咒黑曜石連貔貅(磨砂面,右手戴,係寺買) 今日搭電梯斷開左,其實都係冇乜感覺,但今次見到斷開後果一秒,好平穩咁掛住左係隻手到(隻手當時水平舉起左)

兩條都大約戴左大半個月only
你係咪負能量好重
你需要更強既去負水晶
之前係不太出名嘅ig shop見到條超七都ok多礦,粒紫晶又夠深色(出面見到好多條超七啲紫晶都唔深),折左$1288買左,最後收到發現有幾粒珠有綿想op出黎比各位巴絲評價下
同想問下超七有啲珠一粒裡面嘅礦分得好平均,係一個平面分隔住咁係咪正常架
兩條係同一間鋪買?
大細唔平均應該係我影得衰
右邊黑色果粒係自己加落去唔係黑銀鈦
我都覺負能量多既,但呢黑/金曜呢方面都都唔夠勁咩?
已經係戴大珠14-16mm
唔該哂
最後去左晶x緣買
人地起碼有幾間分店
應該唔會買都流野,right?
唔係呀,第一條係一般水晶店買,第二條係寺買,2條都差唔多時間斷好困惑
剛喺有十間分店既晶鋪
買左條折左290既黑超七
我就覺得有d古怪
佢成日話佢條乜乜又萬幾、十萬咁
但d貨就擺到亂哂似雜貨鋪
同埋如果你d貨真係咁值錢
果d地方晨早就俾人打劫搶走啦
晶x緣都...
唔係嘛,有無故事聽下
我上網搵又唔見有乜劣評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞