水晶撚入嚟 (17)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
唔該
仲要係襯佢返大貨我落去睇 都係咁...
我早一兩個禮拜第一次去,買左三條手串
我七月尾開始買水晶,都算新手,買過四五間鋪
去P記揀水晶個陣對手痺到仆街第一次feel到有水晶能量咁勁最後係痺到訓覺都仲痺緊,而家戴都會feel到痺
所以我覺得佢地d水晶幾好,睇落靚,係偏貴但能量真係好好
水晶新手

想問$2650-3000,7mm 彩超七近滿礦,值不值?
不過7mm係未會冇乜用,定其實自己覺得靚就得?

另外,想促進同事關係,應該戴咩?

其實我有幾條水晶,但唔知係未個人太負,所以戴三四日就起棉,甚至係白點⋯⋯有咩方法可以解救,拯救水晶⋯⋯?

Sor好多問題
Hello 無圖
你講超七?冇 響門市睇,冇影到。

但自己個幾條,係真係綿到懷疑人生:

無論係七定係月亮都點樣可以搞成咁 重點,有冇得救
我第一日戴都feel到
但係之後發現佢都幾多花痕 一兩粒有棉 就覺得唔值
想請教下大家有無係葵廣買過水晶?
想買條8mm金髮晶 不過新手唔太知價
本身多棉啦唔信既話你講個價位黎聽下
條七本身好透的⋯⋯真係過左三四日就咁
價位千三。
你點消磁?如果係浸水同或者曬太陽就唔奇
咁多位巴/絲打,請問你地有冇係呢間買過野見佢啲野好平,唔識睇真定假
https://instagram.com/angelic_crystal_hk?igshid=1s30dazgnp9o1
各位巴絲打有啲野想問問大家點睇
事源是咁的
家母近呢幾年氣管都唔太好
近排又開始咳
但睇過醫生照過肺都睇唔到話有乜事
係網上睇左資料話帶海藍寶既鍊係對喉部有幫助
唔知有冇巴絲打有類似經驗呢
同埋想知係鍊好定放個水晶波係屋企好?
因為見鍊好似比較多係手鍊
想買黎孝敬下家母等佢唔洗咳得咁辛苦
去買條黑碧/茶晶/黑曜戴右手 戴3-7日 放咗啲負能量先再戴其他
有冇可能係屋企濕氣太重所致
我都係放響晶簇/用聖木
呢粒近700都平
果然可能係我個人太負嗎
等我試下先
戴乜都棉,搞到我唔敢買新水晶
濕氣又應該唔至於,可能真係太負啩
如果用薰香消就記得唔好太近,聽講會濁
上次jai好似90$買到成粒紅紋波
佢大半粒吊墜都係豬肉紋賣700差到我懷疑我係咪睇錯咩新興水晶
發現自己cap得太好,cap唔出兩大粒黑點補返
要唔要試吓用鼠尾草
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞