水晶撚入嚟 (17)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我就係開頭唔知,on99咁
覺得唔對路,諗住拎完耳環就走無事嘅
點知去到佢見到我帶住條摩根
跟著就拎咗嚟睇 跟住就開始鳩up
入世未深,騙徒手法層出不窮
紫水晶幾好呀
一講走玉髓扮摩根就諗起一間叫wy crystal
我有入到佢個免費代理group 純粹想睇下有冇平貨
點知琴日有其中“代理”影左條摩根色既玉髓上group問
panda就係wy crystal店主 wing就係個代理

條玉髓大圖

之後我再去返wy crystal個page到睇 見到佢根本就知道個條係玉髓而唔係摩根 因為佢自己個page到五日前已經出左post 寫到明係玉髓

!!而個post係冇edit過!!

仲有!
除左呃group個d唔識既“代理”話玉髓係摩根石之外 佢仲將彩虹石扮係阿拉善咁賣

題外話
真係好撚on9 入左佢個group之後 冇通知咁退group要比佢罰錢 罰幾蚊雞 r撚晒頭
其實狐狸唔一定係差
之前睇節目都有提過
黃大仙廟個度係有請到一位狐仙
係正仙黎
最緊要唔好拜啲邪氣既應該問題不大
姐係好似佛牌咁
就咁睇就似係黃黃地既爆花晶 有加工既白水晶
其實都冇咩黑唔黑既
d學生又冇錢又想買d偽水晶玩下
叫做有d供應比佢地呢個市場囉
百幾二百佢地都未必買得起
冇人會預幾十蚊有真野啦
藍線太貴 未有錢玩住
唔俾5蚊咁佢會點?公審?報警?

成個傳銷集團咁,又係呃啲想賺快錢嘅妹妹仔,由代理減肥藥咩康寶萊咩香水到水晶,一個仆街一個蠢,打和啦
on9到打冷震 但呃鳩人唔ok囉
所以話一個仆街一個蠢
呢啲理論上呃唔到幾多,當係人生學費,希望俾人呃嘅蠢一次就夠然後快啲執晒佢,可以少一批呢啲低質ig shop
好心佢做生意前就做好功課先死垃圾
以後去咩舖頭都好
睇唔啱就直接講唔鍾意/無興趣
條鏈唔買都買咗,好好珍惜佢
可能成日聽拜狐仙好邪
所以下意識會覺得狐仙好邪
有時見到啲狐狸水晶幾得意都唔敢買
去站務台開post 俾呢個post嘅link同講第幾個留言,話自爆私隱需要del
檢舉個留言
因為啲人未必識拜/請
同埋之前啲人成日講狐狸精
又有啲鬼故,覺得邪係正常
怕就唔好買
無謂令自己擔驚受怕
真係想要不如第日去得旅行個陣
去日本個啲有狐仙/稻荷神個類神社求好過啦
有冇人幫幫眼
下次唔好啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞