水晶撚入嚟 (17)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
等睇齊哂16種 佢仲要搵多12種扮
間公司已經有 唔使搵
佢地鋪頭既貨係幾靚
無諗到咁貴
我的天
我想問下有冇咩舖或ig shop 有紫晶洞係靚同合理㗎?
留名
我見到有間黃店有賣,不過佢post 既相
條晶入面既內含物唔係三角形
同唔太多內含物
都係賣幾百

咁有冇機會唔係人工呢?
定係即使唔多內含物其實白幽本身個價都要咁貴??
可以cap圖上黎研究下
同埋想問問各位巴打
如果想增加事業上既人緣
粉晶 紫晶 同摩根
以上三款有冇巴打有心得邊樣好啲

就咁睇唔係假 真嘅聚寶盆款可能真係要咁貴
因為佢賣得唔貴,所以好奇問問
聚寶應該無咁平
同埋水果巴
想問下你對
粉晶 紫晶 摩根 再加紅幽
係招人緣方面
有咩睇法
佢啲價一向好公道 我都買過幾次
紅幽靈好似唔係招人緣
我自己無特別帶咩招人緣
我淨係有帶黑髮防小人

BTW 我係真。絲打
唔好意思呀水果絲打。。。
紅幽我見係旺事業但又同綠幽有啲唔同咁
佢算係OK既唔係太貴
我第一次本身無淋住買,純睇
點知一入去StellXX 到已經秒想出番黎
打算去MSX再去JAX
點知一去就買左。。。
成鬼日想去JAX但梗係就唔岩時間同行程
本身見JAX番左稻荷神想去睇下,點知見StellXX又出
姐係大家攞埋同一批貨
咁又無興趣上佢度睇
真係人夾人 你同店主個氣場夾唔夾都好緊要
可能啦
本身見啲相幾高汁
巴打們又OK推
頌淋住好大機會會係佢度搵到岩心水
點知一入去。。。
望左一眼就行番出去
我原本頌淋
死啦咁高期待既竟然無岩
跟住個啲咪唔洗指意搵到
點知
其實九尾狐唔係稻荷神或者稻荷狐稻荷神嗰種係「白狐」,亦都冇分九唔九尾,我諗純粹係店主唔想人驚咗狐狸先咁講,但兩種係唔同嘢嚟

可以睇吓呢到日本人嘅分類:https://medium.com/@melodyyip515/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E6%96%87%E5%8C%96-%E7%A8%BB%E8%8D%B7%E7%A5%9E%E7%A4%BE%E6%8B%9C%E7%94%9A%E9%BA%BC-%E9%81%8A%E4%BC%8F%E8%A6%8B%E7%A8%BB%E8%8D%B7%E5%A4%A7%E7%A4%BE%E5%89%8D%E5%BF%85%E8%AE%80-9abd4bdc155e

利申:稻荷神信徒 超級無敵極度靈 靈到我信咗
嘩,好彩辣椒巴你提提我
唔係買錯激嬲豬左稻荷神就唔好
關於樓上啲水晶話說辣椒巴又有咩高見呢

碌ig見到
sorry俾唔到意見,完全冇研究人緣你提嗰四種晶我都係得原石冇手串

btw你係咪確信連登冇絲打
呢間list入面都有仲有佢啲摩根,假到PK

我又搞錯
sorry 辣椒絲打
睇名。。。真係以為你係巴打
呢種係咪就係之前有人講過既合成紅紋
改呢個名係想令睇到嘅巴打都會隱隱鳩縮小小惡趣味真係男人唔會改呢種睇到都覺得痛嘅名?正如我諗冇絲打會改「次次都漏M」或者係「成世M痛」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞