水晶撚入嚟 (17)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
到底CP啲超七真唔真,我見好深色既礦都好平咁
討論下都咁惡
想問香港邊度有隔片賣深水埗都唔見
但又唔想淘寶
深水埗珠仔街都冇
睇左幾間都冇 得好大粒嘅
如果出post果位巴打睇唔到cp呢個帖既話係咪唔洗道歉
以後唔會再推cp了少惹是非
佢個story啲語氣都係麻麻
話打澄清po 同拍片啲時間拎黎覆ws仲有益
心諗 你出名唔覆機架wo
真係好小器
巴打心水清 咪咁多嗲 依家講多兩句又話你屈人要話比老師知
如果冇改善就買過個lo
律師信
搵礦泉水沖下,搵牙刷刷下
然後搵鼠尾草或者聖木燻佢
其實好奇一問 如果無對方名同地址係出到信?
其實件事真係唔使搞到咁肉酸
咪直接正式啲話:

「有人流傳日前次石墨嘅影片有誤導消費者的嫌疑,事態嚴重,現即時澄清xxx,多謝大家對我哋的關注,如果有人對於產品內容有任何疑問,歡迎先行私下提出,以避免引起不必要之誤會和商業損失。在此亦希望發表相關言論之人士盡快澄清此事,以保障我們的聲譽。

如發現事件涉及惡意抹黑或中傷,不排除以法律途徑追討損失。」

佢成段嘢個語氣真係好唔掂雖然係小店,件事都錯不在佢,但呢種嘢都可以處理得大方得體啲,唔使一嚟就話人「極度無常識、超級無知」咁樣新客舊客見到佢咁猛都縮
唔係話客人至上,但基本形象都要顧及吓啦做人真係要有公關
近西九果邊
有間黃色店面,擺左好多好多水晶嘅鋪
(仲有一間差唔多樣但賣佛像玉器,唔好入錯果間)
行入去收銀拎住下面張相問佢有冇隔珠賣
佢就會俾最左邊白色果隻你,廿蚊包,數過好似有廿粒左右,夠串兩條左右

之前行勻左成條街先得一兩間有賣細粒呢隻
仲有間都係賣呢隻
但唔識形容間鋪
依家wea爛塊面
係 我都估唔到今次車仔咁樣覆 仲要「無知前、無知後」咁話人
係咪天x 手作?
搞到潑婦罵街咁有人質疑就話人「無知」「無常識」心底咁諗都唔應該咁講出嚟啦

就算人哋提出嘅問題對佢哋嚟講係「常識」,咁樣公開屌觀感上真係好差
頂盡自己圍堆笑吓嬲吓,公開得出嚟嘅嘢點都要好好睇睇,又唔係細路,成熟啲啦,基本交際嘢唔係夠惡兼大力屌就係嚴肅處理Feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞