水晶撚入嚟 (17)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
感謝巴絲提點
結果放棄左個朋友推薦,自己去門市揀左另一條9mm月亮石
日日望住心情都好d

我朋友介紹 叫clotho_crystal
Sorry 明明好認真 但加埋隻連豬好好笑
好似幾靚咁,請問係邊間?大約咩價錢?
原來d 連豬可以咁用
你又岩喎 我愛連豬
點睇masalatrick呢間鋪
4k幾買過條12mm彼得石手串 暫時未見過有間貴過佢
4k一條彼德石
鑲撚咗金呀?
睇ig啲圖仲心諗幾靚但4K真係幾痴線
呢間其他晶都係咁貴?如果係就要入List啦
tesoro_xxx
2700幾,其實同價位有d再清dd既,但我想要雙面光 藍光面大同強多d,所以有d取捨
呢間上門市會多d選擇
見到咁透咁光就知貴野好靚 但我無budget
呢條係我第一條晶唔知呀 佢所有野都無標價架
到你揀左好耐揀岩啦 佢先幫你計錢
先知咁那貴 但又揀岩左果條喎

去之前其實都有做功課 預最多千令左右 點知差咁遠 諗住朋友介紹、佢又有幾條幾靚既係呢間買 心諗可能真係靚野啦
都有啲心理壓力啦 係人地鋪玩左咁耐又唔買 咁咪買左囉

之後我就識玩啦 唔再受壓力影響
去名石撚佢成個鐘晶 撚完呢款再撚其他款
然後唔買
因為睇唔岩

利申:無再去名石
咁你當我冒犯左你啦, 唔再講野啦
講開呢間 最近發現佢既新玩法
係佢直播月亮石又見有新貨番想買白水月既話
可以係佢直播到講話要 入左錢比佢先 佢會再幫你穿一條 要耐心等候

果日入左3k比佢 宜家等緊收貨 到時可以再根據手圍、減珠再退番相應既錢比你 同埋有直播優惠 當晚入數有得減50$
唔使咁嘅我冇咁嘅意思,只係覺得你同我其中一個有亞氏嘅fd講嘢方式好似,但佢又唔係真心想串人嘅,只係出到嚟會有少少怪,先提吓咁樣,唔使太上心
我都試過入間觀塘A字頭黃店撚晶撚咗九個字,㩒好晒錢上去,但真心睇勻冇啱心水嘅,好厚臉皮地直接走咗門市買就係呢樣好,唔啱唔使逼自己硬食
其實改手圍減珠 粒珠唔係應該比返買家?
但佢係減珠減錢 所以粒珠係比番賣方
新手想問吓靚嘅彩幽靈係點
係咪太過彩色鮮艷都係假野 顏色偏橙先係真
會唔會海鮮價
其實佢知唔知咩叫呀賽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞