[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
玩左兩場就冇再玩呢個mode了,鍾意咩類型都玩下,冇咁快悶,同埋有啲新關喺一般模式未玩
如果會轉就好,其實玩fallguys都係為左玩hexagone😂 轉survive類就正(雖然要ran埋jump showdown)
水漲 加 jumpshowdown 同hexagone 一流
Gauntlet mode fix死final 係fall mountain
想要返d bgm
我都係
好難睇 尤其換層
諗唔明呢個改動有咩用意
得4幅新圖
最大問題係穿格仔個bug仲未fix
垃圾更新ever
仲加左D特效落去搞到PS4會窒機
新版Jump showdown係鼓勵大家一齊贏
純粹係集中力嘅比賽😂
Ps4死左ser?
頭先行得好順,突然lag一lag,一回復我已經跌咗幾層
次次跳都窒幾窒
水漲簡單左
國外玩家對於新版Jump showdown一致劣評
係易嬴左但真係超悶 , 一d都唔刺激
跳唔起個bug都仲o係度囉
有咩改到呀?
有人分析過跳唔起係因為過地板接駁位時 , 有機率會有個微小時間跳唔起
例如Dizzy Height最後個個位跳落去轉盤

所以佢個bug唔fix , 你只可以避免自己臨跳前過板 , 以前支針後期快 , 難避免d , 而家支針咁慢 , 要避免都唔算難 , 唯有自己將就下
以前係越轉越快 (頭悶後刺激)
而家係一開波有d速度 , 但之後會變左一個唔快既均速 (但又未慢到會同上針同步重疊) , 所以係唔難跳 , 唔知係咪官方想大家齊齊有冠拎 , 鼓勵一齊跳5分鐘唔好grab
我已經試左幾場係3個或以上玩家一齊嬴 , 輸個d都係自己集中力下降衰on9 集中力大賽
咁以前好玩D wor, 去到後面跳到好忙grab人都冇時間好刺激
係呀 , 所以佢將舊關既改動都惹來好多玩家既不滿
佢hexagone改到d顏色勁刺眼 , 有d層數仲要個顏色好相近 , 例如連住3層好似 , 當我想由第1層落去第2層 , 好容易比第3層影響左 , 因為個色實在太似 , 如果個玩家色弱都唔知點玩...
Hexagons真係次次玩都lag
試過幾次lag到跌左去下層
好快撚啲fix
有冇PC一齊玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞