[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
仲有 自動fallball推波入對面龍 自動拆晒hexa-gone所有格仔 之前未見過
好撚可恥...
啲掛多到咁好難贏㗎喎
vpn
.
steam個ser 又含?
6個人決賽玩跳蜂巢,
同場有2隻外掛,好在1隻掛機,另1隻最後30秒先開始搞人
我同2個朋友一路跳足5分鐘,最後一齊拎哂冠
贏咗佢話cannot receive award from server
食左我兩隻冠,希望佢之後會補番比我
official discord度問咗話會補
The servers are lagging right now, but they will be back in full swing soon. You should get your rewards the next time you log-in. If you don't, wait up to 48 hours for it and if you still don't get it after 48 hours, contact support at h ttps://support.fallguys.com/hc/en-us/requests/new including your own support ID. You can find this ID in game, under the setting's menu. It will be in the bottom left.
咁為左佢 我唯有計住爭我幾多隻冠啦
今日有一場推波仔落自己區個關一見到外掛係自己隊我停咗手然後同隊其他人都好似feel到咁大家停咗係到0蛋夾撚埋個掛死好另類嘅滿足感
屈機我無人阻自己嚟都唔知頂唔頂到咁耐
旨在過程有時幾有趣同朋友玩幾好玩而且有時可以贏到掛都幾有滿足感
係 royal fumble有機會贏到掛 爽到
我唔會搏,條尾喺自己度就會即quit
見得太多人比掛搶尾直接飛天,最後都係益左佢
其實好難,同朋友一齊排先做到
撞街人應該都係大家鬥餐死俾外掛嬴
邊度悶pc同ps4真頭可以當兩隻game黎玩
ps4 諗盡辦法令自己入決賽拎冠
pc 諗盡辦法阻止外掛入決賽 同佢攬抄
之前嗰種cheap外掛就可以攬炒
而家呢種閃電俠已經基本上冇死角
而家只可以祈求final係跳棍/蜂巢
然後外掛神大發慈悲唔搞鳩你
依加全撚部都做賤種架啦
閃閃下嗰種其實好難搞唔到
得番自己跳棍,跳起撞親佢,倒地gg
蜂巢亂踩未必夠地挨5分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞