[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
完美主義,全部買哂黎儲架咋
哪有皇冠
個碟應該唔關外掛事,響轉碟上嘅DELAY不嬲都好誇張
PS4唔係一定冇外掛,只係使用比較麻煩,少人知,少人用

而且可以試下report,證實咗條友個acc可以好大獲
一講完ps4 冇外掛.... 搶冠見到條友咁撚樣 大家覺得係外掛定我lag機?
通常 LAG 機反映出嚟都唔可能係咁流暢個動作;幾乎都係瞬移(Packet loss),巴打你自己諗諗

下面係我自己遇到嘅,捉鬼只有呢個移動中有 Recorded, 或者其他巴打有道理唔同 Player Client 有 Delay

第一個就同你果個幾相似

*PS4 Asia server

個碟應該唔關外掛事,響轉碟上嘅DELAY不嬲都好誇張
PS4唔係一定冇外掛,只係使用比較麻煩,少人知,少人用

而且可以試下report,證實咗嘅話,條友個acc可以好大獲
但lag到飛咁...同埋最高點搶到真係好奇怪....
講真成日搶尾同鬼捉人 我捉實人都冇事 人地隔一個身位都捉到
上面爬山張gif
佢真係咁想贏用外掛應該就唔會比2個人過左佢啦
我都試過類似既 cap低左
點解我感覺你好似跳早左咁
不過佢照計grab到
PC外掛開始返緊黎

EAC喎
今日有一個飛天,但其中一關玩完唔見左佢,唔知係系統做左嘢還是佢自己quit
琴日玩見到飛天 teleport都返晒黎

係差龍珠外掛未見有
尋晚打咗場ps4,第四輪15個人玩搶蛋
最後我黃隊輸咗,完場嗰時見到紅隊某條友嗰勝利慶祝畫面???
我當場真係黑人問號 ,姐係成隊紅組都有冠?? 藍隊乜柒都冇??
唔知大家有無試過 有次我玩搶冠試過捉住個冠之後跟住個冠升到上最高先贏係其他人角度唔知會唔會變左張gif咁
Yes
試過
Steam 1120568761
想一齊玩就加啦

想解團隊雞任,唔洗讓雞,志在有個機會
太多lag機,玩到冇癮
搶尾final如果有尾條友斷線
淨底嘅人只可以on99乾企到完場
跟住佢會隨機揀一個上頒獎台但係冇皇冠
反而登山有機會同時掂皇冠就算冇上頒獎台但係有皇冠
所以上頒獎台唔完全代表你贏或輸
反而頒獎台動畫前有冇獎牌先係決定你有冇皇冠
蜂巢嗰個同我上次遇到嗰個一模一樣,佢仲要同一場入面發生左2次,但我上黎呢度講,呢度D人話係delay wo
到底水浸個關嗰三條黃色圓柱點樣過,我過極都過唔到
禁實grab過
就口撳實呢個就係咁行?
+1
或者如果你想快啲 係PC嘅話就當你跳就嚟掂到後面嗰一條嘅時候 你個畫面要望住正前方再㩒W 有必要就㩒A/D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞