[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
見過人話轉盤上面從後捉唔到尾
然後我迎面捉左3次,卜一聲都捉唔撚到,完全係垃圾判定,s2唔該del哂所有捉尾類game
成日都係咁
所以一日未show我贏左 我都唔會拍定手先
試過同個fd左右夾
最後變左我同個fd互捉
水漲有外掛都照守橋掹人
fine 我當你覺得自己可以final頂到5分鐘
結果淨9個 jump showdown
屌你一個一開場就自己跳街
一個唔夠一分鐘就死

根本而家啲自動掛連雙冠軍嘅機會都唔比你
有外掛唔好妄想贏喇
好撚嘢
好唔容易水漲淨10個
踢波外掛狗熄外掛 唔知邊隻係
final開返外掛
其實咁好心機咁做
不如認認真真玩啦,開掛贏係咪咁都要高潮
又到左佢地嘅活躍時間,可以準備去抖
用飛天掛嘅人真係廢到有掛都可以輸
玩單人搶尾,佢一開波冇尾,加速去搶人都搶唔到,我全場追住佢想蚊佢,佢唯一搶到一次條尾,比我秒搶番佢,佢起飛左都要再落黎搶過

到最後完左佢比人foul埋
#302 片內所用嘅外掛仲廢 飛到都唔識控制
屌又3連斷雞,打到好撚攰呀屌
一日十幾廿個鐘咁試左成個月真係就頂唔順,就快冇時間玩啦屌
邊緣到連想搵3個組隊幫手d人寧願應個解組隊杯request既都冇人肯理我
好耐無玩
依加外掛係咪少左好多
琴日唯一一場撞到外掛
見佢飛天 飛飛下中途比人BAN左定點 下關唔見左人
...............
Steam 版用keyborad定手掣會易玩d? 手掣既話有咩推介?
外掛又返哂嚟
依家嘅外掛可能去到正常化操作嘅地步
例如表面上喺度正常玩,實際就類aimbot咁自動攻防,又或自動預測障疑嘅移動....
咁做仲難捉過飛 又唔會直接攪到人地玩唔到
守橋其實有咩技巧?
我見好似齋企好過推人,試過幾次人地守橋,我推左佢落橋
最顛係有次成隊人守橋企哂三條柱,搞到好多人過唔到
外掛?賣左畀大陸唔搞了
holy shit原來嗰隻tp外掛如果搶尾飛嚟飛去 㩒實grab+ spam跳好大機會搶到
華人地區玩game簡直係受罪
推波仔得咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞