[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
點解會有聖誕帽
點解亞洲區咁多人用外掛既
之前連去外國server十場先有一個
咩國人用可想而知啦
Cheater國
玩左幾個鐘都無事 但DELAY問題好有場好難玩 好似踢波
lm 後面直接加上xm
踢波等如打少個,見到輸8成,其餘兩成靠隊友carry
跳圈圈要快人最少1秒入圈
推波打排球全部玩唔到
捉尾更加pk

唯一優點就係極少外掛
ps4一樣有呢個問題, 踼波人地就雷獸射球, 你就撻Q咁, 真係打碌撚
玩local ser就唔大問題,但local ser掛狗多到根本玩唔到,除非唔打算要食雞
我都係講個事實姐
事實係我見到嘅廢柴守橋狗 10個有7個自己死
淨返3個有2.9個都贏唔到final
話你廢柴就代表我過唔到咩我留意守橋狗係因為要報仇姐
點知果7 out of 10個唔洗報都自己死
你咁叻就要守多啲橋 比我睇下守橋狗原來有勁人喇
利申PC
(琴日之前) 寧願同外掛玩
外掛都仲有機會team game殺佢
踢波有delay 頂極都頂唔啱位 都唔好意思要隊友carry
我都係咁諗
但出左閃電俠之後,我投降了
https://mobile.twitter.com/lottery248/status/1302899187726589957
有人發起 #FallGuysEnforcers 去要求Mediatonic 對付hack
而我就諗到大量中國外掛鳩,所以想隊啲港獨內容引中國ban左佢
fall guys + 光時 如果撻得着就
敢問閣下team game 90%win rate家陣食咗大概幾多雞幾多次5連?
其實唔出奇,主要係睇最後出邊款
如果出狂左右左右嗰款一定死得多,尤其20幾30人玩,唔係佢地操作唔切,係個空間太逼人太多夾實哂走唔到
每個月幾十都比唔起咪去pc版同外掛慢慢玩囉 利申ps4準備砌多部勁電腦
而家最新果隻外掛係一入場完輸🙈 飛天掛都行埋一邊先
大陸喱唔用掛真係唔識贏
啱啱刷新左自己紀錄,一開波6隻掛
Block party成日撞到人跌低或者比條死人棍卡尻住腳指夾硬拖走
大陸閪真係好狗
pc玩左一日無win過

求carry
3 4日前都好地地 今日一場average 3-4個外掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞