[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
應該係向上行果關
如果記生果關R3得返一格有效,應該激烈好多

條友應該係語癌
佢意思應該係想講,一係就改做3rd都出齊6種生果
一係就改做5rd

而家3rd 2 4 6種生果好難foul人
搶蛋得我一個守係咩事
Fall Guys Season 2部分關卡遊戲畫面
連登有冇group一齊玩
成日推波都係得我一個人守
有冇人試過玩緊個陣禁space係跳唔起
係咁斷線點撚樣玩
可以lag到無啦啦出左局 明明跳緊圈
玩玩下dc又有 排緊隊dc又有
BEAN SPILLING POST

Announcing dates always feels like you're cursing things, but it's Halloween month, so let's get cursed!

🔥 Season 2 launches on Thursday 8th October 🔥

Season 1 will now end as Season 2 begins and we're going to DOUBLE fame points during this time! 👀

8號先再玩,玩到悶
有冇新場
仲有冇外掛 初初買game勁多外掛 棄左
基本上冇咗
Leak
冇啦
冇?係最尾個條金鋼棒,個個都磁力王咁吸實個地下。
玩咗幾日都冇
有冇人同我一樣2X LV先拎一次王冠
次次LASTROUND唔係2就第3名
唔係就有人玩野攬炒
我 不過拎到一個之後而家每日都穩拎2-3個
岩岩果場先有一個
上個月尾到依家第一次見
狗衝終點
可以係BUG黎,我都試過。另外2個郁都唔郁,淨係得我一個跳,跳左十零下,突然佢兩個郁翻,支棍同時突然間轉慢左,搞到跳早左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞