[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
mediatonic: 唔知 睇唔到 已經有anti-cheat 幾乎全部外掛第一場完就會被ban 不斷改善中 咪撚再report外掛 錢已袋 理撚得你
我疑似試過見同兩隻掛
因為完左一場踢波,佢地喺對面贏左
然後過3分鐘我排位,入到去見番兩個同skin嘅飛天,我冇對number,所以估係same cheaters
我都見過,連兩場同一隻同skin同number
大把外掛狗著緊10冠裝
但官方當睇唔到
其實都唔知即時判輸個機制有幾難做呀
滯空多過5秒即死
爬山快過某一個時間唔計,咁已經限制到部分cheater先啦
整個投票踢外掛狗又得
直頭嘢都唔使你做 player自己處理
咁簡單都唔柒理 日撚日話有anti-cheat
含撚啦
呢樣都要配合anti-cheat
防止啲人投票踢勁人

不過官方真係淨係識催眠自己話anti-cheat已經踢曬啲外掛
你見到嘅外掛都係新外掛
屌佢老母
玩jump showdown
有個掛機飛起,我同另一條友跳,無端端捉我一齊死,外掛連5分鐘都唔洗等,捉我條友係咪腦缺鈣
呢個鐘數最多外掛
唔好折磨自己啦
https://twitter.com/FallGuysGame/status/1302680927605338113

We're really sorry about the cheating problem!

We're expanding the current detection system this week to improve things

We also have a BIG update in the next couple of weeks that adds the same anti-cheat used by games such as Fortnite

Thanks for bearing with us!

聽住先
我S2先再玩 睇下搞成點
真係多到過份,以前都叫做頂盡一場2個
而家閒閒地4 5個一場,師兄講得啱,唔好折磨自己,12點打後就要熄機
通常會好一兩日,要儲冠到時真係把握時間
過兩日又破解完,就繼續gg
好彩當初買PS4版… 就係驚有外掛狗

但連登日日有班ON9吹奏PC 顯卡幾勁幾屈咩30XX呀 20XX
lm
本身30冠等s2,但都係買咗香蕉

佢用fortnite個anti cheat應該有啲用嘅,但係未用之前都係唔好哂時間
估唔到尋日贏左兩次
用VPN連去美國玩真係無外掛 但沖線有半秒DELAY 同埋D人勁好多
PS4版要買既咩,,
朝早玩,場場都起碼有一隻外掛
Vpn耐唔耐斷一次
凌晨玩 場場最小有2隻掛 高峰係5隻
朝早玩,場場都有隻龍珠掛
一到team game/final 就企定定係到
法國你哋啲ps4撚都幾撚煩成日jer住人話免費免費
Ps plus要錢唔講
一玩要連線要錢唔講
唔俾錢續plus隻驚會無咗唔講
喂大佬 真係有部ps4就有得免費玩咩
你買開plus咪玩囉 成日串人話ps4免費做乜鳩
利申有ps4 買咗steam版
我冇諗住串你諗多左, 我好奇佢用個買字姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞