[PC/PS4] Fall Guys之外掛超能力大戰/ 終極淘汰賽 討論區 (10)

1001 回覆
6 Like 4 Dislike
自己隊有外掛仲搏命想贏嘅人嘅心態仲奇怪過外掛狗
比你贏左 入到final你會夠外掛鬥咩
可能佢都係外掛狗
只係隱藏自己 去到final先開
玩美國ser,足球未贏過一次
辛苦 場場都外掛 玩到冇心情
搞到今日入得一場Final
之前9成入到
依家果D 連5分鐘機會都唔比你 踩曬D磚
同我夜晚玩 ps4 一樣
lag 到可以可以隔空無咗條尾
捉人要捉實 hold 住佢半至一秒先判定

頂波頂中又會閃,粒豆直接穿過咗個波
成日隔成4,5個身位都搶到條尾,都唔知點玩
覺得自己玩緊hard mode
就算追得番條尾都搶唔番

明明捉到佢個人,拉住咗佢,條尾都唔會甩
唔甩之餘跟手走甩埋 ,玩條撚咩

日頭番工已經 hard mode
半夜想打個機都要 hard mode 屌咩
呢段完整版
其實10個都係外掛狗
https://www.youtube.com/watch?v=G6qHP2jJyy0
一日ban得1500個咁少,唔怪得仲有咁多外掛
https://twitter.com/fallguysowl/status/1303760901309452288
所以話 pc 打機吹到幾高效能都係廢嘅

rtx 3080 3090 乜乜物物

一連出海就體現到 ps4 嘅優勢

p.s. ryzen 3900x + 64gb ram + rtx 2080 用嚟上緊連登
其實幾好笑,好似一堆烏蠅圍住啲屎咁
最尾登山個三條廢柴外掛狗未郁已經輸左
咁其實諗深一層搶尾lag呢樣野就應該大家都係一樣
咁所以其實都係公平競爭 大家條件一樣
唔係
留意返贏果個就係未郁嘅三個之一
即係外掛進化唔洗郁都贏/快到server return唔切個畫面
可能5個同時冠軍
係喎
唔係,我自己觀察係應該凌晨香港無乜人玩,所以同咗match 咗美國嗰邊啲人玩

因為日頭玩無乜呢個問題,同睇番日頭啲Psn名似香港人,好似啲 kelvinchan0313 嗰類,通常都係香港人先至會改啲咁嘅Psn id
啱啱起身諗住玩 佢寫我無法登入 檢查伺服器
呢個星期d外掛直線上升😅
好野今次lobby終於無外掛
跟住final搶尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞