[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有冇野加?
介紹埋有邊D好用A棋會唔會新手易上手D?
分副本同抽2 PART
E.G(純神): 抽:折劍,1.3 BUFF,靈狐,蘭陵王等等
副本:天音,神100勝女神
有冇野加?

入坑課金提示:

如非必要唔建議課金
好重要
大部份抽既POOL都會有每日1石抽一次既機會
(超,強駒,特別POOL無此優惠)
雖然中S既機率唔高,但要中既時候就點都會中
除非特別日子(四季特別POOL, 夏日水著)果D每年只開一次既POOL之外
其他POOL都無課金追棋既必要

超,強駒每月一次,其實只要你忍到手,一個月最少可以抽一次11連
正常既都會中一隻S (非洲黑人如我 例外)
同埋依家每個活動都會出限定PACK
30石+雜物 / 45石+必中1隻A以上+雜物 / 180石+必中S棋+雜物
呢D都係官方呃錢既手法

但好似今個月既咀咒PACK應該算係最抵課
一隊詛咒DECK,已經夠玩
如果日後官方想推坑相信都會用呢個方法
建議課呢種
可以教埋佢地點刷首刷(抽系統送既S之後直接打5場練習--->50石)
因為我發現好多人會走去打CPU,天梯解晒個新手任,其實好晒時間
不如開個GOO DOC一齊整放頭POST
想多D人一齊玩
想多D人一齊玩

你開, 我唔識開
想多D人一齊玩

你開, 我唔識開

比個GOOGLE EMAIL我
加個EDIT權限比你
想多D人一齊玩

你開, 我唔識開

比個GOOGLE EMAIL我
加個EDIT權限比你

yamyingying13@gmail.com
我要求左權限,你睇下有冇
我唔係香港,入唔到頭先個GMAIL
唔該晒Boz巴打
新手lm 睇到教學即玩多D

睇到巴打之前話抽mix pool
抽左100石0S...
宜家得番170石
諗緊抽埋果2次100石多次10抽定留番超駒
新手lm 睇到教學即玩多D

睇到巴打之前話抽mix pool
抽左100石0S...
宜家得番170石
諗緊抽埋果2次100石多次10抽定留番超駒

allin mix for sure
https://lihkg.com/thread/416345/page/1
新post已開

幫我推爆呢個先thanks
.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞