[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
冇credit card google可以點課。。。

JP GOOGLE PLAY CARD
對住咒隊畀人打到毫無還手之力。

我比純神屌打,是咪我問題

我比純神屌打,是咪我問題

帶返齊魔隊三寶 減傷鎖小封技 應該夠打
超駒通常幾時開始?
超駒通常幾時開始?

月尾/月頭
超駒通常幾時開始?

訓身4season 唔洗等
超駒通常幾時開始?

我仲諗住留石超駒?
要宜家抽?
超駒通常幾時開始?

我仲諗住留石超駒?
要宜家抽?

呢個池全部絕版野 等左成年先復刻 超駒個個月有 例如玩神 呢個池有新春蘭陵王 happy angel 魔有新春毒蘿 全部都係夢寐以求既絕版神棋
超駒通常幾時開始?

我仲諗住留石超駒?
要宜家抽?

呢個池全部絕版野 等左成年先復刻 超駒個個月有 例如玩神 呢個池有新春蘭陵王 happy angel 魔有新春毒蘿 全部都係夢寐以求既絕版神棋

仲有黃金雙子 玩神隊 課都課到有為止
超駒通常幾時開始?

我仲諗住留石超駒?
要宜家抽?

即係點都要抽D啦
我留左150石超駒
超駒通常幾時開始?

我仲諗住留石超駒?
要宜家抽?

即係點都要抽D啦
我留左150石超駒

如果你超駒係想追毒蘿馬車或者龍大叔既話,其實呢個池都有
超駒通常幾時開始?

我仲諗住留石超駒?
要宜家抽?

即係點都要抽D啦
我留左150石超駒

如果你超駒係想追毒蘿馬車或者龍大叔既話,其實呢個池都有

最想要佢
又好用又好J
抽了兩次10連
中左黃金雙子
仲有2隻非節日S
抽了兩次10連
中左黃金雙子
仲有2隻非節日S

我第3pack 180先中 仲要一隻節日s都無
今日呢個POST咩事,竟然會叫人課金抽
抽了兩次10連
中左黃金雙子
仲有2隻非節日S

我第3pack 180先中 仲要一隻節日s都無

抽到萬聖節或者情人節你都想死啦
抽左五個十連得新春蘭陵王,加幾隻廢s
個個都抽 但我無石

今日沖到第八位

今日沖到第八位

個POOL咁勁...新春+金色

新手想問呢個係咪就係超驅?
另外想問點解我抽親嘅s都係龍無人

新手想問呢個係咪就係超驅?
另外想問點解我抽親嘅s都係龍無人

呢個叫呃錢POOL
得魔叫有用,因為依家咒隊橫行
要抽超駒就要抽節日MIX果個,多數都係以超駒改頭換面而出既寵
新手入坑建議抽
節日MIX > 咒POOL (中POOL內既S寵就課咒PACK) >>>>>>>>>>>呃錢POOL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞