[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
新手岩岩入坑 我想玩魔 我想問下而家超up 應該抽邊個pool好 同埋一開始必中S免費個抽有無咩分別

新手應該all in vol1 不過已經完左

咁我而家應該抽邊個起手好?

你cap倉圖上黎睇下
唔知你有咩寵好難比建議你

我係岩岩dn game 新手任個50石都未用

所以你依家同未刷首抽係無分別啦
超駒pool -> 神S ミアクレル 好似係叫星空神?
神S ジークフリート 龍皇子
神S ヴィクトリア 馬車

呢3隻都唔錯

係呀 刷緊首抽 唔該巴打 但龍皇子係魔?

唔係,3隻都係神,因為依家超駒up緊
你想博魔就等魔up先刷

但老老實實依家魔隊除左fullteam 毒隊/陷阱隊之外,好少見
通街都係龍隊同純神

我回/純神/龍三修
新手岩岩入坑 我想玩魔 我想問下而家超up 應該抽邊個pool好 同埋一開始必中S免費個抽有無咩分別

新手應該all in vol1 不過已經完左

咁我而家應該抽邊個起手好?

你cap倉圖上黎睇下
唔知你有咩寵好難比建議你

我係岩岩dn game 新手任個50石都未用

所以你依家同未刷首抽係無分別啦
超駒pool -> 神S ミアクレル 好似係叫星空神?
神S ジークフリート 龍皇子
神S ヴィクトリア 馬車

呢3隻都唔錯

係呀 刷緊首抽 唔該巴打 但龍皇子係魔?

唔係,3隻都係神,因為依家超駒up緊
你想博魔就等魔up先刷

但老老實實依家魔隊除左fullteam 毒隊/陷阱隊之外,好少見
通街都係龍隊同純神

我回/純神/龍三修

原來魔咁廢 唔該巴打你
魔隊唔係廢,只係因為counter太多
大鐮/進化妖刀既砍頭特傷隊可以用特傷盾擋
蜘蛛毒隊會比識玩既奶媽回隊翻哂/比龍隊直接車爆
陷阱隊 純神踩幾下次後直接天音折劍時空馬車一套秒你 / 龍隊貫通又無視你
新既詛咒又未完善

除左毒蘿入混隊之外真係好少見純魔隊
其實無咩分玩咩隊, 玩到最後你三隻色都係要玩晒
其實無咩分玩咩隊, 玩到最後你三隻色都係要玩晒

要上鑽就要神魔龍混各100場呢點真係
有無諗個我呢d唔玩混隊既人既感受
暫時最頂尖既魔隊有兩種, 1. 吸收+毒, 2. 詛咒, 基本上除左純龍同純神要靠手氣, 其他隊都輕鬆打, 新手咩都未齊抽3號魔UP, 大包圍睇下中咩再決定, 你抽下抽下好自然就咩都想玩下
唔該哂咁多位巴打
All in 超駒神up 大爆死。

啱啱抽埋淨低嘅石
全A,真係要大叫
頂,還返50石畀我啊pk

啱啱抽埋淨低嘅石
全A,真係要大叫

畀埋啲a 仲要唔啱副deck

啱啱抽埋淨低嘅石
全A,真係要大叫

畀埋啲a 仲要唔啱副deck

超駒D伏A都唔少下
見隻GAME長期都喺頭幾十位DOWN咗嚟玩
想問宜家頭十抽應該中咩開局最好

睇你想向咩隊發展 綜合黎講
最top : 488, 870
可以開局:873 1189 1286 1476 1624

玩神:256
玩魔:488
玩龍:1189 695

睇你想向咩隊發展 綜合黎講
最top : 488, 870
可以開局:873 1189 1286 1476 1624

玩神:256
玩魔:488
玩龍:1189 695

頭10中哩隻
宜家衝多50粒石抽多次10連

其實隻game都好似幾好玩
但哩度好似冇咩人玩咁
刷deck有冇必要係全部同色?定係可以mix?

我意思係咪純色deck會對戰鬥有利啲?

唔係
除非有重要既棋既技能發動條件係16同屬
如果唔係 純色唔會特別有利
例子: 純神,純龍
雜色隊好勁

唔係
除非有重要既棋既技能發動條件係16同屬
如果唔係 純色唔會特別有利
例子: 純神,純龍
雜色隊好勁

玩左咁耐我對混隊既勝率都係0
無論純神定回隊
隻game真係7% S咁高?
我4次10+1連一隻S都冇
果斷Del game再刷

機率呢d野
要中既你單抽1石都會中s
唔會中既,你200石抽哂再加送果11連都係會爆死

隻game送石多 以前誇到一日最少6 7 粒

隻game送石多 以前誇到一日最少6 7 粒

新開始個陣都真係幾多石收
宜家啲石少勁多
尋日嗰50石真係血汗
仲要冇S嗰下真係好火滾!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞