[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
話說L磨隊磨唔磨得爆 試左幾場貫穿龍隊 一卡手就出返黎

尾關倒數7turn炸900000
一定要秒

一定要秒

落盾硬接 係咪得一下

一定要秒

落盾硬接 係咪得一下

90萬...睇左9萬
30場戰友對戰 有無巴打一齊刷

想問下佢個skill第一句咩「自分之deck之駒⋯⋯魔屬性發動」係點解?

另外哩隻今日綠幣有
值唔值得換?

想問下佢個skill第一句咩「自分之deck之駒⋯⋯魔屬性發動」係點解?

另外哩隻今日綠幣有
值唔值得換?

指全隊都係魔屬, 唔值

唔好抽阿,超駒未放入去

比我回轉毒反敗
戇鳩回隊最凶 最憎回隊 浪費時間
追多20下得隻misa 係咪應該收手 夜神月好難抽
琴日開game新手一問
L 啲蜂蜜同戒指除左用逆轉幣換仲有無方法?
另外日文苦手,寫住Marku係代表咩?
琴日開game新手一問

咩marku
琴日開game新手一問
L 啲蜂蜜戒指除左用逆轉幣換仲有無方法?

蜂蜜應該係雜具?
戒指要睇下係金屬定幻具

marku係咪直頭係mark啊
琴日開game新手一問
L 啲蜂蜜戒指除左用逆轉幣換仲有無方法?

蜂蜜應該係雜具?
戒指要睇下係金屬定幻具

marku係咪直頭係mark啊

打曜日素材
琴日開game新手一問

[url]https://オセロニア攻略.gamematome.jp/game/964/wiki/進化素材_雑具[/url]
玩到有d悶想棄game,呢隻game係咪冇咩可能會有人收ac?
玩到有d悶想棄game,呢隻game係咪冇咩可能會有人收ac?

香港冇咩人氣
但日本本土都算多人玩
咖哩鬥化好唔好??
咖哩鬥化好唔好??

兩隻差唔多, 睇你砌咩隊
咖哩鬥化好唔好??

有網計過番2粒鬥化只係比進化高幾十攻,因為佢鬥化左攻仲低左..
進會好D,一黎唔洗番2粒都發動到,2黎C技都易用過鬥化
咖哩鬥化好唔好??

有網計過番2粒鬥化只係比進化高幾十攻,因為佢鬥化左攻仲低左..
進會好D,一黎唔洗番2粒都發動到,2黎C技都易用過鬥化

攻 倍 番2粒時既攻
闘化カーリー 1348 1.2倍 3560
進化カーリー 1466 1倍 3518
https://othellonia.net/carly/<---呢個自己網睇
鬥化C技要魔駒10枚,混隊幾乎發動唔到
宜家強駒值唔值得抽?

唔係好明個技
要全部都係龍駒先有用?

唔係好明個技
要全部都係龍駒先有用?

係 ,呢隻係強化版張飛

唔係好明個技
要全部都係龍駒先有用?

係 ,呢隻係強化版張飛

睇WIKI鬥化好似勁D
仲有招新SKILL
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞