[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

唔係好明個技
要全部都係龍駒先有用?

係 ,呢隻係強化版張飛

睇WIKI鬥化好似勁D
仲有招新SKILL

鬥化係新技「暗黑」
係攻擊力up+咀咒
新強駒係1.7 + 隨機一隻咀咒
如果受歡迎可能再出多啲呢類嘅棋

唔係好明個技
要全部都係龍駒先有用?

係 ,呢隻係強化版張飛

睇WIKI鬥化好似勁D
仲有招新SKILL

鬥化係新技「暗黑」
係攻擊力up+咀咒

雜色隊做打手加詛咒, 但暫時完全無配套, 其他詛咒都係純魔用

唔係好明個技
要全部都係龍駒先有用?

係 ,呢隻係強化版張飛

睇WIKI鬥化好似勁D
仲有招新SKILL

鬥化係新技「暗黑」
係攻擊力up+咀咒

雜色隊做打手加詛咒, 但暫時完全無配套, 其他詛咒都係純魔用

唔係,反而只有超駒嗰隻魔鬥chroma先係綁純魔,但係其他唔係盤面有2隻以上魔就係要擺leader,其實詛咒都真係純魔比較好
可以搭counter/陷阱或者毒,真係成日都啲詛咒deck折磨到死
真係中咗條新龍
但打唔到鬥化素材
隻S素材只係贏到上級但唔跌
新手lm
宜家係咪抽強pool?
抽到評價網啲限就開波?
真係中咗條新龍
但打唔到鬥化素材

咩素材咁慘?
新手lm
宜家係咪抽強pool?
抽到評價網啲限就開波?

睇評價同睇你玩乜deck
新手lm
宜家係咪抽強pool?
抽到評價網啲限就開波?

宜家係咪儲石等超駒?
最勁係咩deck
新手lm
宜家係咪抽強pool?
抽到評價網啲限就開波?

宜家係咪儲石等超駒?
最勁係咩deck

呢隻game最好既地方就係無最勁既deck, 平衡做得好, 例如毒隊勊減傷 , 龍隊勊回隊 , 神隊勊龍隊 陷阱魔又勊返神隊 , 不過暫時比較強我覺得係詛咒隊 , 始終新出 應對手段唔多 , 但好多棋都絕左版了

如果你想抽強駒pool開波 建議抽585/723起手 或者抽dn夜神月都ok
強駒冇S
應援pool就廢S
人已癲
真係中咗條新龍
但打唔到鬥化素材

咩素材咁慘?

哩隻
打咗十幾場上級都唔跌
之後轉打超級,要咁啱抽到好駒先勉強贏....贏咗兩三場都冇跌

我仲要兩雙
新手lm
宜家係咪抽強pool?
抽到評價網啲限就開波?

宜家係咪儲石等超駒?
最勁係咩deck

呢隻game最好既地方就係無最勁既deck, 平衡做得好, 例如毒隊勊減傷 , 龍隊勊回隊 , 神隊勊龍隊 陷阱魔又勊返神隊 , 不過暫時比較強我覺得係詛咒隊 , 始終新出 應對手段唔多 , 但好多棋都絕左版了

如果你想抽強駒pool開波 建議抽585/723起手 或者抽dn夜神月都ok

宜家玩住先儲到月頭all in定抽強pool首抽

你有無心水要玩咩隊 又或者特別鍾意邊隻棋張圖
真係中咗條新龍
但打唔到鬥化素材

咩素材咁慘?

哩隻
打咗十幾場上級都唔跌
之後轉打超級,要咁啱抽到好駒先勉強贏....贏咗兩三場都冇跌

我仲要兩雙

呢隻要用龍deck打先容易
佢輸出咁高,你要同佢都快輸出先有用
一係就降攻降到安全線,不過你要捱兩鋪,要撞手神

之前抽落呢d s棋,最近玩番,但係完全唔識組隊,是旦放d s就算,有冇巴打可以教下我

之前抽落呢d s棋,最近玩番,但係完全唔識組隊,是旦放d s就算,有冇巴打可以教下我

雜色隊, 神隊, 同龍隊都應該砌到, 你幾COST, 同埋有咩A棋, 有無咩隊特別想玩?

雜色隊, 神隊, 同龍隊都應該砌到, 你幾COST, 同埋有咩A棋, 有無咩隊特別想玩?

我158 cost ,A棋有白龍騎士,其他都冇咩特別,好多都係打番黎

玩龍同仔都幾好

我158 cost ,A棋有白龍騎士,其他都冇咩特別,好多都係打番黎

咁你火力似乎唔夠
有冇朋友可以借隻小倉唯畀你用?
cost 158實在太低
你打唔過好正常

玩龍同仔都幾好

玩龍抽超駒啦 最重要你主角揀龍龜

升cost先係最緊要 之後再執
好冷清
啱啱down
諗住刷deathnote首抽
勁唔勁?
啱啱down
勁唔勁?

一般, 最有用係夜神月, 不過而家刷完都應該打唔切料進化
啱啱down
勁唔勁?

一般, 最有用係夜神月, 不過而家刷完都應該打唔切料進化

冇錯
11點就收爐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞