[iOS/AN] 《逆轉オセロニア 》逆轉黑白棋 (1)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
啱啱down
諗住刷deathnote首抽
勁唔勁?

一般, 最有用係夜神月, 不過而家刷完都應該打唔切料進化

冇錯
11點就收爐

抽到L
好冷清

我入坑半個月覺得好好玩
所以真係唔明點解咁少人
可能真係要睇日文
啱啱down
諗住刷deathnote首抽
勁唔勁?

一般, 最有用係夜神月, 不過而家刷完都應該打唔切料進化

冇錯
11點就收爐

抽到L

L 送架,人人都有
新手等多一個星期抽超駒先入坑啦
出curse collection
課長隊
出curse collection
課長隊

960羊一隊人我應該會課
新手等多一個星期抽超駒先入坑啦

已儲250石等超駒all in
抽龍定係毒好
[quote]出curse collection
課長隊

960羊一隊人我應該會課[/quote

好用? 新手抽唔抽好
抽咒col入坑 再課一下960 半個月唔洗就稱霸隻game
課長隊

好用? 新手抽唔抽好

咒POOL值得抽
當今最強隊
課長隊

好用? 新手抽唔抽好

咒POOL值得抽
當今最強隊

琴日開game,有100石,all in

定等超駒?
960羊 真係迫人課金

屌你2s都唔比新野我
勁到傻執黑先手X打, 咒到死
隻驚iOS 用轉地區大法係咪都課唔到 一定要日本iTunes 卡

唔好抽阿,超駒未放入去

我想問下呢個咩活動黎?點解我搵唔到有得抽既

利申:入左坑 兩星期左右

唔好抽阿,超駒未放入去

我想問下呢個咩活動黎?點解我搵唔到有得抽既

利申:入左坑 兩星期左右

一係完左 一係你已經唔小心抽左
咒pack出完1.3魔 , 呢幾日綠幣有得換1098, 睇黎離純魔攻擊隊既時代不遠
咒pack出完1.3魔 , 呢幾日綠幣有得換1098, 睇黎離純魔攻擊隊既時代不遠

1098?

1098?

係咪話應該課curse collection? 寫6665yen果個?
係咪話應該課curse collection? 寫6665yen果個?

960yen咋, 課啦
買完PACK都係唔夠棋用
出多D詛咒A啦
出S抽唔到咪又係無用

岩岩又射左50石落咒POOL,全A

用人地隻黑神蛇快速過關
好過用毒隊慢慢磨
冇credit card google可以點課。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞